Izvor:
24.06.2017 u 08:03
0

HOROSKOP OTKRIVA: Evo kakvog muškarca ZAISTA zaslužujete!

Bez obzira na to kakvog muškarca tražite, u jedno nema sumnje – zvezde su tu da vami pomognu da napravite pravi izbor u ljubavi.

Ovan

Vi ste nezavisna i logična osoba. Volite da budete samostalni i razmišljate i zato vam je potreban muškarac sa kojim ćete moći da vodite intelektualne razgovore.

Bik

Volite sebi da udovoljavate i uzivate u malim nedozvoljenim strastima. Kada ste u vezi, veoma ste posvećeni i želite muškarca koji je posvećen romantici i strasti. Ipak, najvažnije je da je samostalan i ima svoje mišljenje.

Blizanci

Volite da isprobavaš nove stvari i veoma ste društveni. Uvek ste u potrazi za muškarcem koji govori ono što mu je na umu i ne okoliša mnogo. Naravno, neće biti na odmet ako je i razigran i duhovit.

Rak

Uvek želite ono što je najbolje za partnera u vezi, ali to ne znači da bilo ko može da vas iskorišćava. Tražite muškarca koji je baš kao i vi. Nekoga ko je iskren, otvoren i može da bude sam podjednako dobro kao i vi u vezi.

Lav

Vama se sve vrti oko lojalnosti i motivacije. Ako muškarac nema ove kvalitete, veza će se brzo raspasti. Zato vam je potreban muškarac koji je velikodušan i zna da flertuje.

Devica

Vi ste veoma promišljeni i misteriozni i ne otvarate se lako prema drugima. Ta vaša osobina otežava vam nove veze i zbog toga vam je potreban muškarac koji će imati dovoljno strpljenja, ali i podrške za sve vaše izbore.

Vaga

Poznati ste kao veoma tvrdoglava i svojeglava i obožavate da analizirate svaku situaciju. Muškarac koji je lojalan i u stanju je da se prilagođava je savršen za vas.

Škorpija

Vi ste veoma intenzivna i seksualna i zbog toga često upadate u nevolje jer ste prvo za akciju, a tek posle za razmatranje mogućih posledica. Muškarac koji je u stanju da prati vašu strast oboriće vas sa nogu na samom početku.

Strelac

Volite avanturu i prilično ste otvoreni. Iako ćete istog trenutka prigrliti nešto novo, uopšte vam ne smeta i da vreme provodite kod kuće sa muškarcem vaših snova – a on mora da bude senzualan i duhovit kako bi razbio tenziju.

Jarac

Vi ste veoma pametna i ozbiljna osoba i zato želite muškarca koji to ponekada neće biti. Iako cenite partnera koji će biti sličan vama i uvek spreman za naporan rad, on mora da bude i duhovit kako bi vam pomogao da se fokusirate na sve zabavne stvari u vezi.

Vodolija

Veoma ste kreativni i zbog toga je seks sa vama prilično intenzivno iskustvo. Volite da koristite svoju inteligneciju i izvan spavaće sobe i zbog toga ste savršen par za sve znakove spremne na avanturu. Tražite muškarca koji će vas šarmirati i pokazati strast.

Ribe

Vi ste veoma emotivna individua i znate kako to da okrenete u svoju korist. Vrlo retko dozvoljavate drugima da vam prigovaraju, ali vrlo dobro znate da budete iskreni kada je to potrebno. Želite vezu sa nekim ko je saosećajan, baš kao i vi.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/notstephsboyfriend

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter