Izvor:
10.05.2017 u 03:00
0

HOROSKOP OTKRIVA: Koji deo ženskog tela izluđuje muškarca u svakom znaku!

Ma koliko se žene fokusiraju na svoje mane, ljudsko telo je prelepo, a delovi ženskog tela na koje muškarci odlepljuju su najbolji dokaz za to.

Ovo su delovi tela na koje svaki horoskopski znak otkida:

Ovan

Muškarac rođen u ovom znaku ne može da odoli ženi koja ima fizički jako telo i odličnu kondiciju. Njemu je potreban neko ko može da ga prati i uvek je spreman za izazov. Neko ko je u formi može da sa njim istog trenutka ode na planinarenje ili se posveti nekoj drugoj fizički zahtevnoj aktivnosti.

Bik

On je veoma senzualan i prosto će poludeti za ženom koja ima telo sa izraženim oblinama. Muškarci Bikovi vole da udovoljavaju svojim čulima, a ko može da im pruži više uživanja od žene sa oblinama na svim pravim mestima.

Blizanci

Muškarci rođeni u ovom znaku su poznati po tome što imaju dve strane svoje ličnosti – ponekada su veoma društveni a ponekada su fokusirani samo na partnera. On jednostavno ne može da odoli ženskim ramenima.

Rak

On obožava grudi. Možda zato što možete da ga utešite polaganjem glave na njih, a možda i zbog toga što se iza njih krije srce, a Rakovi su ludi za emocijama.

Lav

On nije nužno površan, ali je lud za prelepim ženama. Ako žena može da mu parira svojom lepotom i ličnošću, neće moći da joj odoli.

Devica

Možda to na prvi pogled nećete osetiti, ali muškarci rođeni u znaku Device mogu da budu veoma pažljivi i emotivni. Možda su baš zato oči deo žene koji najviše vole.

Vaga

On neće moći da odoli lepoj zadnjici. Želeće da je stiska, mazi i ljubi. A neće imati ništa protiv ako to isto budete radili i njegovoj pozadini.

Škorpija

Muškarac rođen u ovom znaku je najseksualniji od svih drugih na koje ćete naići i ne može da odoli ženi sa lepo negovanom kosom. Podjednako će ga uzbuđivati da vas gleda kako je pomerate rukom kao i kada vas on po njoj mazi tokom seksa.

Strelac

On ne može da odoli prelepom osmehu. Možda je baš zato toliko prijateljski nastrojem i zabavan – jednostavno želi da inspiriše ljude koje upoznaje da se smeše.

Jarac

Dovoljno je samo da vidi ženu sa lepim šakama i pašće u trans. Da, divi se lepo manikiru ali i skladnim i dugim prstima.

Vodolija

On ne samo da obožava ženske noge, već je posebno opčinjen kolenima. Zato nemojte biti iznenađene ako vas u nekom trenutku poljubi sa njihove zadnje strane.

Ribe

Nije baš da svak imuškarac rođen u ovom znaku ima fetiš prema stopalima, ali zaista vole kada su lepa. Postarajte se da su uvek savršena ako želite da privučete muškarca Ribu.

Telegraf
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter