Izvor: HappyBSC
22.03.2022 u 15:17
0

Nebo nam priređuje promene…Na to smo već navikli! Život sadrži i uspone i padove!

Nebo nam priređuje promene. Na to smo već navikli. Život sadrži i uspone i padove. Od 20.marta, preciznije od 16:34 Sunce ulazi u Ovna. Dobrodošlo proleće. Vreme je za proleće.Vreme je za Novu astrološku godinu. Vreme je za novi ciklus života. Krećemo ispočetka. Ispočetka istim putem od Ovna do Riba. Proleće svake godine dolazi u isto vreme. U isto vreme dolazi Prolećna ravnodnevica, Dan astrologije i Međunarodni dan sreće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovnovi će slaviti svoje rođendane. Svake godine u ovo vreme vlada neopisiva euforija, nalet inspiracije, nalet energije, hrabrosti, ambicije se pojačavaju… Sezona Ovna ubrzava tempo života…sve u stilu sada, ovde i omah. Uživajte u trenutcima koji su nepovratni. Merkur će biti zvezda nebeskog programa ove nedelje… Srešće se sa Jupiterom i Neptunom u Ribama, biti u saradnji sa Plutonom u Jarcu i na kraju preći u Ovna. Merkur zajedno sa Jupiterom i Neptunom donosi osećanje Vere i Nade. Donosi optimizam. Jupiter je sve bliži Neptunu, polako se otvaraju beskrajne mogućnosti. Vreme je da snove koje sanjate ostvarujete. Ukoliko već i sada u sezoni Ovna budni sanjarite, ako se rasplačete, ako osećate beskrajni optimizam ili čak mislite da je sve velika laž, obmana…ako bi ste najradije otišli negde daleko, ako imate onaj osećaj lutanja, onda već osećate uticaj rasporeda planeta na nebu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter