Izvor: Zadovoljna.rs
04.09.2023 u 08:00
0

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA: Saznajte da li su Vam zvezde naklonjene ove nedelje!

Nova sedmica, nov raspored nebeskih tela.

Nakon punog Meseca u Ribama završili smo jedan važan životni ciklus, vreme je za pravljenje planova za poslednji kvartal godine.
Nedelja pred nama donosi dou pozitivne energije, a na vama je da je najbolje iskoristite i usmerite produktivno na poljima ljubavi, poisla i zdravlja.

Ovan

Ljubav: Pred vama je period u kojem je najvažnije posvetiti se sebi, odmoriti i izanalizirati osećanja. Sobodnima se pruža prilika da se pomire sa osobom iz prošlosti. Pred zauzetim pripadnicima znaka je period bez većih promena.

Zdravlje : Nema većih promena.

Bik

Ljubav: : Bikove očekuje mirna nedelja, vodite se racionalnom stranom svoje ličnosti. Fokus je na uređenju kuće, organizacije kućnih poslova a sve u dogovoru sa partnerom. Slobodne Bikove ne očekuju veće promene!

Posao: Fokus je na administrativnom delu posla, posvetite punu pažnju papirologiji kako ne bi došlo do greške. Očekuje vas novi poslovni poduhvat, rasporedite obaveze tako da vam na kraju dana ostane dovoljno vremena za odmor.

Blizanci

Ljubav: Leto je na izmaku možete osetiti blagu melanholiju zbog planeta koje se kreću retrogradno. Pokušajte na produktivan način da organizujete dan, tako da nadoknadite energiju i zadržite zaraznu dozu optimizma. Generalno gledano nema većih promena na ljubavnom planu.

Posao: Na poslovnom planu vas očekuje određena doza stabilnosti tako da možete da se usresredite na sebe.Pokušajte da održite balans, završite sa važnim obavezama u prvom delu nedelje. Očekuje vas finansijski priliv.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Ljubav: Osoba iz prošlosti je još uvek aktivna, pravo je vreme za sastanak. Otvoreni razgovor pokazaće vam da li veza može da se nastavi. Pred zauzetim Rakovima je stabilna nedelja, uživajte u društvu partnera.

Posao: Insistirate na samostalnosti bilo bi dobro da pokažete svoj timski duh, kako bi sačuvali energiju. Predstojeća nedelja stavlja pred vas nove poslovne izazove. Možete vi to!

Zdravlje: Sjajno.

Lav

Ljubav: Pun Mesec u Ribama je uticao na vas u emotivnom smislu, stari problemi izlaze na površinu. Pokušajte da ih rešite kroz iskren razgovor, povlačnje u sebe neće vam doneti ništa dobro. Za slobodne pripadnike znaka nema većih promena.

Zdravlje: Dobro.

Devica

Ljubav: Merkur je u Devici i pokreće u vama želju za suočavanjem, imate priliku da se krozotvorenu komunikaciju zbližite sa dragim ljudima. Vikend je kao stvoren za porodična okupljanja i generalno gledano druženje. Nema većih promena na ljubavnom planu.

Zdravlje: Sjajno.

Vaga

Ljubav: Slobodne pripadnike znak očekuje pozitivna nedelja,imate priliku da uđete u vezu sa interesantnom osobom. Prepustite se pozitivnoj energiji, nemate šta da izgubite. Pred zauzetim Vagama je stabilna nedelja bez većih promena na ljubavnom planu.

Posao: Vage očekuje stabilna poslovna situacija, željni ste novih poslovnih zadataka. Skoncetrišite se na trenutne obaveze, nemojte dozvoliti mislima da lutaju. Očekuje vas standardna radna nedelja.

Škorpija

Ljubav: Potrebno vam je da odmorite, imate utisak da ne možete da izdvojite vreme za sebe. Porazgovarajte otvoreno sa porodicom, partnerom i prijateljima. Pokušajte da se naspavate u toku vikenda.

Posao: Na poslovnom planu je mirno, završili ste sa važnim poslovnim pitanjima. Fokus je u ponedeljak na komunikaciji sa nadređenima, vaši stavovi i zapažanja biće uvaženi. U drugoj polovini nedelje očekuje vas finansijski priliv.

Zdravlje: Sjajno.

Ljubav: Lagano se uticaj Retro Merkura oseća u vašem životu, osećate da vagate između prošlosti i sadašnjeg trenutka. Da je valjalo ne bi bilo prošlost, imajte to na umu – savladajte lekcije. Zauzetim Strelčevima nedelja pred nama ne donosi velike promene.

Posao: Vi ste isfrustrirani, želite satisfakciju koja ne dolazi. Morate ostati fokusirani! Razmislite da li vam je potreban odmor, ugodite sebi umesto da zadajete svom telu i umu nove radne zadatke. Očekuje vas stabilna finansijska situacija.

Zdravlje: Dobro.

Jarac

Ljubav: Očekuje vas intenzivna nedelja kada su emocije u pitanju, može vam u život ući osoba iz prošlosti. Nemojte ishitreno reagovati, ostanite smireni! Pred zauzetim Jarčevima je prilika da se usklade sa partnerom i dogovore oko zajedničkog odmora.

Zdravlje: Dobro.

Vodolija

Ljubav: Kako se osloboditi frustracije koja se nakupila u mnogima od vas? Uz fizičku aktivnost! Iskoristite narednu nedelju za sređivanje kuće, šetnju, boravak u prirodi i generalno odmor. Nema promena na ljubavnom planu.

Posao: Poslovna situacija je stabilna, zadovoljni ste trenutnim okolnostima. Mnoge Vodolije planiraju kraće putovanje u toku vikenda, uživajte! Očekuje vas finansijski dobitak.

Ribe

Ljubav: Nakon Punog Meseca u vašem sazvežđu očekuje vas mirnija nedelja, rezimirajte prethodni period. Šta je ono što bi mogli da promenite? Kakav je vaš odnos sa partnerom? Nedelja je kao stvorena za produktivnu komunikaciju.

Posao: Prva polovina nedelje je stresna, očekuju vas novi poslovni izazovi. Važno je da verujete u sebe, možete sve da savladate! Ostanite u komunikaciji sa nadređenima, insistirajte na sastancima kako bi do detalja shvatili nove radne obaveze.

Zdravlje: Nema većih promena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter