Izvor: GLOSSY
17.03.2024 u 16:40
0

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 18. do 24. marta)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, od 18. do 24. marta.

Bliži se astrološka Nova godina – 20. marta Sunce zalazi u prvom stepenu znaka Ovna, koji simbolizuje bezbrižnog lutalicu koja kreće u hrabri novi svet. Energije znaka Ribe su sve manje – želite da se krećete i postignete više, iako je to detinjasto smelo, nepromišljeno i arogantno. Dozvolite sebi da budete ta bezbrižna lutalica!

OVAN

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje ljubavi, inspiracije i neke fantazije o ljubavi. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu sa Venerom u Ribama doneće važan kontakt sa ženom koja vam je možda rođaka ili ćete sa njom rešavati neke porodične ili kućne stvari. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, dajući vam mnogo energije, kao da ste se probudili iz hibernacije! Imate osećaj kao da vam je baterija napunjena.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o ljubavi, odnosima, deci. Takođe ćete verovatno razgovarati o planovima. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći neke nove emocionalne obaveze u vašu zajednicu ili partnerstvo. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mars u Ribama će vam doneti novu skrivenu aktivnost (poput tajne veze ili dugog putovanja). Mesec u Devici će vas naterati da vodite računa o svom zdravlju i brzo rešite neke svakodnevne probleme.

 

BIK

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje fascinacije u neku zajednicu ljudi sličnih interesovanja. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu Venera u Ribama doneće važan razgovor sa rođakom, a verovatno je i putovanje ili susret sa prijateljem. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor tajni, snova i prošlosti. više ćete obraćati pažnju na ono što želite da ostavite, pošto je u vama već sazrela slika sna i života o kome sanjate.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu ka Čvoru budućnosti doneće važne razgovore o ljubavi, nekretninama i nekim planovima za život. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, unoseći element dužnosti i emocionalne odgovornosti u vaša prijateljstva. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na ljubav. Poneće vas prijatna komunikacija, možda bezglavo u romansu.

BLIZANCI

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može doneti uvid u vaš status, karijeru i svrhu u životu. Kao da će Univerzum ukazati kuda treba da težite. Možda će doći do sastanka sa osobom koja vas inspiriše. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa nekom ženom o finansijama. Na primer, sa šefom. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljava vaše odnose sa prijateljima i istomišljenicima. Počećete da budete inspirisani sastancima, zabavama, kontaktima sa ljudima. Možete početi da uranjate malo u novo područje za sebe.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore sa rođacima. Može biti i sastanak sa prijateljima, odlazak u restoran. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, unoseći element romantike u vaše napore u karijeri. Na primer, na poslu možete upoznati finog čoveka. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na nekretnine, stanovanje, možda ćete rešiti neke hitne svakodnevne stvari oko kuće ili stana.

 

RAK

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom moglo bi da donese inspiraciju iz učenja ili putovanja ili prirode. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa učiteljicom ili psihologom. To će istaći oblasti za rast u vezi sa vašim ličnim vrednostima. Žena vam takođe može pomoći da razvijete svoju karijeru. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor karijere i svrhe. Jasno ćete videti gde je vreme da se krećete i kakve šanse imate za razvoj vaše profesije. Na primer, jednostavno ćete intuitivno shvatiti da je vreme da razgovarate sa menadžmentom ili razmotrite nove ponude.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o povećanju plata ili o finansijskim mogućnostima da poboljšate svoje blagostanje. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći neke nove misli u vašu orbitu o braku, vezama i svemu uopšte. bićete strastveni u učenju i rešavanju ličnih uverenja u vezi sa pitanjima. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će doneti komunikaciju sa braćom ili sestrama ili ćete ići na velnes putovanje.

LAV

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje unutrašnje transformacije osećanja, strahova i neke vrste vezanosti. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa ženom, koji može biti vezan za vaše psihičke probleme ili će se raspravljati o pitanjima porodičnog kapitala i nasleđa. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor popularnosti, putovanja i ekspanzije – počećete da osećate nalet energije, kao da vam je sve na dohvat ruke. Verovatno će se pričati o nekakvom putovanju.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o vašem uspehu. Možda će doći do komunikacije sa nekim od nastavnika. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći u vašu orbitu razgovore o ljubavi i odgovornosti i dubini koja dolazi sa odnosima. Čini se da ste uronjeni u neke emotivne dijaloge. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na finansije i ishranu. Imaćete pitanja o troškovima i prihodima, kao i novi cilj za zaradu.

 

DEVICA

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može doneti stanje fascinacije ljubavlju, neko jasno razumevanje partnerstva o kome sanjate. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važnu komunikaciju sa ljubavnim predmetom ili devojkom. Može doći i do uronjenja u neke dijaloge vezane za temu odnosa. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaše krize, seksualnost i velike finansije. Osećaćete se kadrim da se uhvatite u koštac sa izazovima povezanim sa ovim stvarima. Verovatno ćete osetiti snažnu privlačnost prema nekome.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o nekom prošlom kapitalu i finansijama. Možda postoji i ljubavna prepiska na mreži. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći romantiku i eventualno zabavljanje u vašu vezu. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas učiniti emotivnijima, a poželećete da obratite pažnju i na svoju lepotu, stil i zdravlje.

VAGA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može doneti važan zdravstveni događaj, komunikaciju sa lekarom ili osobom koja će uticati na vaš životni stil. Takođe, na poslu može biti otkrivena neka tajna. U utorak, 19. marta, Mesec Rak u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa ženom koja može biti povezana sa vašim poslom. Na primer, pojaviće se kancelarijska romansa i o tome ćete razgovarati. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor odnosa, kao i saveze i partnerstva.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o budućim izazovima vašeg saveza. Takođe će se razgovarati o zvaničnim pitanjima u vezi sa vašim timom na poslu. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći elemente nekih novih pravila i zadataka u vaše zdravstvene probleme. I na poslu i u životu, možda imate važne obaveze koje ranije niste imali. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na tajne veze, kao i na stvari iz vaše prošlosti i finansijske probleme iz prošlosti.

 

ŠKORPIJA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje intenzivne ljubavi, beg u svet osećanja i novih iskustava. Moguće je saznanje o trudnoći, o nekim važnim događajima u životu dece. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa nekom ženom o učenju, putovanju u inostranstvo ili razvoju vašeg ličnog projekta. Možda rešite pitanje obrazovanja za svoje dete. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor rada i zdravlja. Češće ćete razgovarati o nekim zadacima u vezi sa obavezama na poslu itd.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o napredovanju u karijeri i o promeni statusa. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći neke nove obaveze u vaše ljubavne veze. Ili obaveze zbog dece. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na svoje prijatelje, srešćete nekog istomišljenika.

STRELAC

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje pojačane emocionalnosti u vezi sa pitanjima kuće i nekretnina. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa jednom od žena po pitanju pomoći u kriznim situacijama, popravke ili velikih finansija. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor ljubavi, dece i ličnih projekata. Možda ćete započeti novu vezu, ili ćete možda osetiti veliku ljubav, radost, sreću. Povećana energija.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o putovanjima, putovanjima i nekoj vrsti zajedničke zabave. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, unoseći novog člana porodice u vaš život, ili ćete imati dužnost prema ženi u porodici. Na primer, počnete da brinete o svojoj baki. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na svoju karijeru i profesiju. Iako je vikend, moraćete da radite na postizanju nekog cilja. Takođe može biti povezano sa željom za poboljšanjem zdravlja.

 

JARAC

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje očaranosti tokom putovanja, kao i u komunikaciji sa nekim vama bliskim. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa vašim supružnikom ili poslodavcem. Verovatna je i ljubavna prepiska. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna i obasjava vaše sektore nekretnina i porodice. Bićete zauzeti pitanjima gde da živite, gde je bolje živeti i sa kim.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o promenama stanovanja, renoviranju ili prodaji kuće. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći vam dokument koji se odnosi na vaš status, državljanstvo ili položaj. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na putovanja i putovanja. Možda biste želeli da razmislite o obuci.

VODOLIJA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti fokus na novac, a posebno na lična primanja. Glavna stvar je da se ne zavaravate obećanjima o lakom novcu – Neptun može doneti prevare. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor o finansijama sa nekom ženom ili ćete razgovarati o svojoj ishrani, postojaće želja da promenite način života, ishranu. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna i osvetljava vašu porodicu i sektor putovanja. Postaćete društveniji, možda ćete odlučiti da češće viđate svoju braću i sestre. Verovatna je želja za učenjem nečeg novog.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore sa predmetom ljubavi, eventualno sastankom. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći finansijske obaveze. Na primer, odlučite da nekome pomognete novcem ili postavite cilj da sakupite iznos. Pored toga, mogu vam dati skup poklon. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas primorati da obratite pažnju na neke dugotrajne krizne stvari. Za neke Vodolije, ovo će doneti fokus na popravke i velike finansije, a neko će ući u intimnu vezu.

 

RIBE

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje inspiracije, radosti i neku vrstu emocionalnog uranjanja u sebe. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće poboljšanje stila, izvesno povećanje lepote ili ćete se baviti nečim kreativnim što će doprineti vašoj privlačnosti u očima drugih ljudi. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna i osvetljava vaše finansije i sektor samopoštovanja. Usredsredićete se na zaradu, želećete da imate više prihoda.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o platama i novcu. Može doći do rasprave o novom izvoru prihoda. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, unoseći više poslovne estetike u vaš stil. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će se fokusirati na vašeg partnera i odnose uopšte. Verovatno ćete češće ići na sastanke i provoditi vreme zajedno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter