Izvor: wannabe magazin
15.03.2024 u 16:50
0

Počinju dani OVNA: ŠTA SVE ČEKA OVAJ ZNAK ZA NEKOLIKO DANA?

Mesečni horoskop za april: Ovan

Dobre vesti stižu za sve Ovnove koji su u vezi. Već početkom meseca ljubav će vas ispunjavati, činiti srećnima i veselima i kao da će stanovati na vašoj adresi. Bilo da ste u dugoj, kratkoj vezi ili braku, na vama je samo da budete otvoreni, iskreni i da se prepustite najlepšem osećanju, vaše srce biće ispunjeno toplinom, nežnošću, a partner će vas obasipati pažnjom u svakom trenutku. U aprilu za vas neće postojati svađe, razmirice niti nesuglasice, a mnogima se smeši neko romantično putovanje i odmor iz snova.

ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM: Ovaj horoskopski znak je miljenik sudbine i sve mu ide od ruke

Slobodni Ovnovi su puni elana, seksepil kod vas puca na sve strane, pa shodno tome neće vam biti teško da ulećete iz veze u vezu. Bićete pomalo nestalne prirode i neukrotivi, sve do kraja meseca, kada horoskop predviđa početak burne ali i strastvene veze sa osobom rođenom u znaku Vage. Poznantstvo je vezano za neko javno mesto kao što je restoran, kafić ili  šoping centar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter