Izvor:
03.11.2019 u 16:54
0

NOVEMBAR ĆE IM BITI KAO IZ BAJKE: OVA 3 horoskopska znaka očekuju IZNENAĐENJA!

Bik

Imate puno razloga da se veselite mesecu novembru! Zvezde su povoljne i sada ćete vrlo jasno – kao što već dugo niste – znati šta zaista želite. Posebno ćete u vezi voditi razjašnjavajuće razgovore, tako da ćete konačno razrešiti neke stare konflikte.

Rak

Imate nekoliko teških nedelja iza sebe. Na sreću, sada će se list okrenuti i kreće povoljno razdoblje. Novembar će probuditi vaš kreativni duh – najbolje je tu novopridošlu energiju uložiti u projekat kom biste se posvetili i koji bi mogao doneti prosperitet na poslovnom planu. Puno kretanja i vremena provedenog na svežem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli – a i to čini dobro tvom telu.

Škorpija

U novembru će se sve vrteti oko vas – u pozitivnom smislu. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak – možda ćete čak napraviti veliki korak napred. Za postignuti uspeh se slobodno nagradite – na primer, u obliku kraćeg putovanja s partnerom ili sebi priuštite neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će u novembru za ovaj znak sve biti kako ste se nadali!

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter