Izvor: BSC happy/index.hr
24.11.2023 u 14:34
0

OPERISANI OD LJUBOMORE: Da li ste neki od ova 4 znaka?

Danas je, čini se, ljubomora više nego ikada te zato treba istaći pojedince koji se raduju tuđoj sreći. Prema astrolozima, četiri horoskopska znaka gotovo nikad ne osećaju zavist.

Pripadnici ovih znakova ne znaju za ljubomoru:

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i originalnosti. Njihova sposobnost da se odmaknu od konvencionalnog razmišljanja omogućava im da se iskreno raduju tuđim uspesima. Oni cene individualnost, kako svoju tako i tuđu, pa su manje skloni osećajima ljubomore.

Strelac

Strelci su optimistični i vole slobodu. Njihov pozitivan stav i želja za istraživanjem često ih čini manje fokusiranima na ono što drugi imaju. Umesto da budu ljubomorni, Strelci su često inspirisani uspesima drugih i koriste ih kao motivaciju za sopstveni razvoj.

OVA TRI ZNAKA UPOZNAĆE SRODNU DUŠU PRE NOVE GODINE: Jedan od njih će doživeti romansu kao iz filmova

Blizanci

Blizanci su društveni, komunikativni i prilagodljivi. Oni lako pronalaze zajednički jezik s različitim ljudima i obično nisu opterećeni ljubomorom. Njihova priroda je usmerenija na razmenu ideja i iskustava, a manje na takmičenje i poređenja.

Vaga

Vage su poznate po svojoj težnji za harmonijom i pravednošću. One veruju u ravnotežu i jednakost, što ih čini manje sklonim ljubomori. Vage se radije fokusiraju na stvaranje pozitivnih odnosa i često se raduju uspesima svojih bližnjih.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter