Izvor:
02.06.2017 u 23:04
0

OVI ZNAKOVI SU ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM: Evo koji je najsrećniji, koji najseksi, a najjači će vas iznenaditi!

Ako niste među ovim znakovima, sigurni smo da posedujete neki drugi kvalitet koji vas čini posebnima, a s druge strane, saznajte koji znak zodijak je najlepši, najsrećniji, najseksi i najjači.

Najseksi znak

Ovo je Ovan. Ljudi rođeni u ovom znaku možda nisu među najlepšima, ali su puni energije i poseduju magnetizam zbog kog iz nekog neobjašnjivog razloga imaju na desetine obožavalaca koji čekaju njihovu pažnju.

Najlepši znak

Ovde je pobednik Strelac. Priroda je bila prilično velikodušna prema ovom znaku. Strelac je svestan koliko je prelep i zbog toga obožava da flertuje.

Najjači znak

Možda će vas ovo iznenaditi, ali najjači znak horoskopa su Ribe. Veoma su romantične i nežne, ali u isto vreme su spremne da se suoče sa svakim izazovom koji im život ponudi.

Najsrećniji znak

Blizanci su najsrećniji znak jer uvek pozitivno i optimistično gledaju na budućnost. Oni su uvek na pravom mestu u pravo vreme.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter