Izvor:
01.04.2019 u 10:40
0

OVO SU SVE NJENE TAJNE, HOROSKOP POTPUNO OTKRIVA ŽENE ROĐENJE U ZNAKU DEVICE!

Deluje nestvarno kada se kaže da su Device pomalo promiskuitetne naravi, ali ovo je tipično ženski znak koji previše voli muškarce. Osim toga, koji ne podnosi samoću, zbog čega se dešava da pristanu na duple veze – za svaki slučaj, uživaju u flertu i kad tad ulaze u tajnu seks šemu. One navode muškarce da ih obožavaju, od njih prvo učine da se osećaju jaki pored njih pa onda manipulišu njihovim egom. Nisu preterano strastvene.

Gospođa Devica ima neke svoje standarde u vezi muškarca njenog života. Ona insistira da partner ceni i poštuje negu, čistoću i higijenu, kao i da bude praktičan i orijentisan ka cilju. Njeni su standardi postavljeni prilično visoko pa joj obično treba dugo da nađe osobu koja će biti vredna njenog interesa.

Ova dama teži kasnoj udaji i to samo ako se u njenom životu stvarno pojavi taj pravi, koga će ona smatrati njenim princem na belom konju. Ona je odlična domaćica, strog roditelj i dobar bračni drug. Ume da bude atraktivna i u poznijim godinama i što je starija to privlači vise muškaraca. Žena Devica očekuje perfekciju u ljubavi isto kao što očekuje perfekciju u svemu ostalom. I pošto je totalnu perfekciju veoma teško naći, mnoge Devica ostaju neudate, raspuštenice ili nesposobne za čvrste veze (jer ako se osećaju zapostavljene od strane partnera, spremne su na najnemoralnije eskapade).

Uplašena sopstvenim dubokim emocijama, Devica teži da postane samotnjak, zainteresovan samo za "pravu" ljubav. Jedan od razloga zašto ne uspeva da nađe osobu "za duge staze" je njena potreba da sve analizira, ispituje i mentalno "razmontira" svakog potencijalnog partnera. I dok je u potrazi za perfektnim partnerom, ne zazire ni od toga da započne nemoralnu aferu sa partnerom sopstvene sestre ili najbolje drugarice, sa bratom svog nekadašnjeg partnera i slično…

Ipak, kada jednom nađe "onog pravog", spremna je da pomeri nebo i zemlju za njega… Mada, ona ne dozvoljava da je iko vuče za nos, ima talenat da prepozna skoro svaku ma koliko perfektnu laž ili čak i najslabiji trag tuđeg parfema na njemu. Ne, ona mu neće napraviti scenu, jer to nije njen stil. Ako se stvarno oseti jako povređena, izbrisaće ga iz svog sećanja kao da nije nikada ni postojao.

Gospođa Devica poseduje strastvenu prirodu koja se u potpunosti pokaže tek kada (tj. ako) nađe pravu ljubav. Ova dama veruje da samo ona obavlja stvari pravilno i s tim mišljenjem obično ima pravo. Ona voli da ostane u pozadini, nema napadnu ćud, dok je njena nepoverljivost u stanju dugo godina da je sprečava da sebe kompletno da nekome. Jednom kada to uradi, biće onda kada misli glavom a ne srcem. Ona će ga voleti, podržavati ga i biti mu verna dok god on poštuje činjenicu da je njoj potrebno ponekad malo samoće (privatnog vremena) i dok god on ne zaboravlja da joj pruži puno, puno ljubavi…

Ona poseduje potencijalne sposobnosti u umetnosti, naukama i jezicima. Ima poseban talenat za izražavanje – obično pazi na gramatičku tačnost rečenica koje izgovara. Ova dama može uspeti u karijeri kao socijalni radnik, pomažući manje srećnima od sebe…

Supruga u znaku Device

Nasuprot svim analaizama, žena Devica, kada se uda postaje izuzetna supruga. To je za svako poštovanje. Njen koncept braka je ideja legalnog prijateljstva, doduše, koja ima primese nekakvog biznisa. Ona je, opšte uzevši, sposobna da svoje domaćinstvo vodi bez greške. U njenoj kuči sve sija i izgleda kao novo, odlično kuva i kod nje sve funkcioniše perfektno. Kod nje ne postoji nešto kao zanemarivanje kuće ili porodice. Medutim, njene dispozicije nisu tako dobre: sve te njene veštine, pomalo su izveštačene. U svakom slučaju, ona ipak brine o svojoj kući i o mužu, ali je njen glavni nedostatak što je u svemu veliki materijalista i račundžija. Ona ljubomorno čuva mir svoje porodice i svoj privatan život. Emocionalno, ova žena nije suviše jaka. Ona zavisi od mnogih spoljnih uticaja, a gotovo sve čime se bavi obavlja rutinski, tako da joj sve tradicionalne obaveze izuzetno dobro pristaju. Ali duhovno prijateljstvo i emocionalna ekstaza, vrlo često joj nedostaju. U svome izgledu, ona gaju jednu sebičnu hladnoću koja naprosto zahteva da je neko otopi. Međutim, mora se reći i to da je niko ne može u potpunosti imati. Sumnjivo je da li žena Devica uopšte može da sazna šta je pravi seks i da li uopšte može da doživi vrhunac kada pokušava da zadovolji svoga muža. Ona je, medutim, vrlo pametna žena koja, samo ukoliko istinski voli, može potisnuti svoju prirodu. Najbolja je za muškarca koji je ozbiljan i čiji zahtevi ne prevazilaze njene mogućnosti.

Žena u znaku Device

Devica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširana, plemenita, požrtvovana, spretana, Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Device nećete nikada čuti nešto neumesno, ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu.

Erogene zone device: kosa, neobično vole da se češkaju
Imajte na umu: slaba tačka im je manijačka urednost, pa se ne čudite ako na prvo spavanje u vašem stanu ponese svoju posteljinu
Idealan seks device: seks "s nogu" u odeći
Device se najbolje slažu sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom Jarcem.
Najčešće profesije device: socijalni radnik, pisac, ekonomista, profesor, novininar, dizajener, slikar, arhitekta, psiholog.
Bolesti od kojih najčešće boluje devica: želudac, žuč, srce na nervnoj bazi, oscilacije pritiska, glavobolje, problemi sa očima, limfni sistem.
Najbolji dan device: Sreda
Broj device: 6
Boja device: terakot, petrolej, tamno zelena, boja starog zlata, senf-žuta i kobaltno plava
Drago kamenje device: sardoniks, žad, malahit, topaz, ćilibar
Omiljeni odevni predmet device: elegantan tašna – ništa napadno, klasični Šanel kostimi, elegantni kišni mantili, postavljeni krznom, kvalitetne cipele.
Modni kreator rodjen u znaku Device: Tom Ford.

Ona brine o sitnim stvarima,vrlo je saosećajna prema bolesnima, starima, bolećiva je i vrlo odgovorana prema deci, u stanju je da se interesuje za njihove interese, da se odrekne mnogo čega da bi ona bila srećna. Potiskuje emocije i sklona je da pati od raznih strahova u vezi sa zdravljem. Devica je u ljubavi nenametljiva, očekuje da je uvek drugi primete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je da istrpi uvrede, pleni otmenošću, uzdržanošću, Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje, bar u početku, ili se trudi da ostavi takav utisak. Ume rafinirano da se nametne, da pogodi želje osobe koja joj se dopada.

Izvor:spicum.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter