Izvor:
12.03.2019 u 10:45
0

PRAVA GOSPODARICA: Žene rođene u ovom znaku su glavne u svemu!

Njihove tipične karakterne crte poslužiće vam kao sjajan vodič kako da same postanete mnogo snažnije, što će vam sigurno otvoriti mnoga nova vrata u životu. A reč je o horoskopskim Devicama. Naime, žene rođene u ovom znaku stvorene su za visoke pozicije i imaju sve predispozicije da budu vrlo uspešne i moćne u poslovnom i u privatnom životu. Kod njih su izražene mnoge pozitivne i hvaljenje karakteristike, a neke od njih su organizovanost, iskrenost, hrabrost i izuzetno dobro pamćenje.

Device sve u svom životu planiraju i veliki su perfencionisti. Nije im teško da se suoče se teškim životnim situacijama jer smatraju da za sve postoji rešenje. Osim toga, ove žene su veoma dobre prijateljice i spremne su da pomognu baš u svakom trenutku, a takođe su vrlo tolerantne i opraštaju stvari preko kojih neki nikada ne bi mogli. Imaju i odlično pamćenje pa nikada ne zaboravljaju rođendane, godišnjice niti bilo koje druge važne životne trenutke i uvek će pokazati da im je stalo i da misle na vas.

Uz to, kada želite sa Devicama da podelite svoj problem, one će vas pažljivo saslušati i posavetovati vas, a imaće strpljenja čak i ako je za rešavanje problema potrebno više vremena.

Device često krasi i nežan izgled koji mnoge na prvu zavara pa pomisle da su takve i duhom, ali kada ih upoznate, shvatićete da su to jedne od najmoćnijih osoba koje su ikada ušle u vaš život i savršen su uzor.

Happytv.tv
Foto: Shutterstock, ilustracija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter