Izvor: Alo.rs
14.04.2023 u 17:46
0

STIŽE „NAJOPASNIJI“ RETROGRADNI MERKUR: Aatrolozi tvrde da će ova 3 znaka biti najteže pogođena

Saveti koji će vam pomoći da retrogradni Merkur od 21. aprila do 14. maja, prođu bez mnogo problema.

Svi volimo da krivimo retrogradni Merkur, kad osetimo zastoje, kad nam ništa ne ide od ruke. Istina je, međutim, da nije svaki retrogradni Merkur isti, a značajnu ulogu igra i znak u kome se nalazi. Ovo određuje kako će uticati na nas i njegovu opštu vibraciju.

Na primer, od 21. aprila do 14. maja biće drugi retrogradni Merkur u godini, i to će biti veoma škakljivo jer se dešava u tvrdoglavom znaku Bika i donosi opasnu energiju.

U određenim trenucima, vibracija retrogradnog Merkura u Biku će se osećati sporo, kao da trčite kroz blato. To je zato što je Bik zemljani znak koji se sporo kreće. U drugim vremenima, energija će delovati veoma neredovito zbog umešanosti Urana, planete protoka – kaže astrolog Narajana Montufar, autor knjige „Mesečevi znaci: Otključaj svoju unutrašnju moć svetlosti”.

Kako objašnjava, imaćemo osećaj da vozimo sve vreme kočemo, a odmah nakon toga jurimo ogromnom brzinom. Sve ovo može učiniti da izgledamo pomalo zbunjeno i dezorijentisano, ali ako usvojimo prave strategije možemo steći prilično zanimljiv uvid koji će nam pomoći da rastemo i razvijamo se i tokom i nakon retrogradnog Merkura.

Ko neće (ne) imati sreće tokom retrogradnog Merkura? Kako Naraiana Montufar ističe, tri znaka će biti najteže pogođena: Bik, Lav, Škorpija.

Prema njenim rečima, Merkur ih izaziva da promene mišljenje i vide stvari drugačije. S druge strane, prednosti retrogradnog Merkura mogu uključivati: Ribe, Rak, Devica, Jarac.

Kako Naraiana ističe, Merkur i Uran će im pomoći da promene ustaljene obrasce i reše svoje probleme.

Saveti za preživljavanje retrogradnog Merkura u Biku 2023

1. Čuvajte elektronske naprave

Ovaj retrogradni Merkur će na početku biti u konjukciji s Uranom, a pošto je to planeta tehnologije, možemo da očekujemo da će se elektronski uređaji kvariti, da nam neke poruke neće stići ili ih nećemo videti na vreme i sl.

Ovakvi problemi često idu ruku pod ruku s retrogradnim Merkurom, a sada će biti još izraženije zbog Urana. Zato budite vrlo, vrlo pažljivi i i činite sve ono što je do vas: ne držite šolju kafe pored tastature, ne vadite telefon iz džepa po kiši, pazite da vam ne ispadaju iz ruke… makar toliko možemo!

2. Pripremite svoj budžet

Bik je znak s jakim vezama s novcem, pa će finansije biti važna tema u narednom periodu. Obavezno pažljivo isplanirajte svoj budžet, odredite koliko ćete trošiti na šta i lakše ćete proći kroz naredne nedelje, a imajte u vidu da ćete verovatno biti uspešni jer vam je Bik dobar saveznik.

3. Usporite

Zahvaljujući dva glavna tranzita (Saturn prelazi u Ribe, a Pluton u Vodoliju), mart označava promenu u perspektivi i nivoima energije.

Da biste izbegli da vas retrogradni Merkur slomi i iscrpi, obavezno se posvetite sopstvenom opuštanju i usporite. Vodite više računa o svom telu i ishrani, spavajte što više možite, radite stvari koje vas opuštaju i kad god možete podelite pobaveze s drugima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter