Izvor: Happy BSC
26.11.2021 u 11:18
0

VELIKI AVANTURISTI SKLONI FLERTU! Na koji način se treba udvarati osobi u OVOM ZIMSKOM ZNAKU

Osobe rođene u ovom znaku lako prepoznajete po tome što deluju veoma odvažno, smelo, izazovno, hrabro i iskreno. U pitanju je Strelac! Zatim, Strelci su veoma temperamenti, slobodoumni, neposredni i elokventni u svom izražavanju. Strelci poseduju ogromnu energiju, samopouzdanje i spremnost na veliki rizik ili na izazov. U tom smislu, ukoliko im je stalo da ostvare neki cilj onda za njih nema prepreke na putu do cilja ili do zadovoljstva. Uostalom, da li ste nekada razmišljali zašto se kaže „biti kao slobodan Strelac“. Jednostavno, to je asocijacija na njihovu slobodoumnost, nezavisnost, avanturizam i na hrabrost, kaže astrolog Ana Rakić.

NA KOJI NAČIN SE TREBA UDAVARATI OSOBI U ZNAKU STRELCA

Pre svega veoma iskreno, otvoreno i direktno. Njih privlači izazov, šarm, avantura i neizvesnot. Zatim, ukoliko je vaš pristup originalan i pri tome posedujete duhovitost i inventivnost onda je to pun pogodak. Odnosno, Strelci vole da se zabavljaju i uživaju u tome da pored sebe imaju osobu sličnih afiniteta. Ipak, nemojte zaboraviti da na kraju oni donose onu završnu reč, a naročito onda kada je u pitanju muškarac Strelac.

ŠTA JE ONO ŠTO VAŠ PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Jedno od osnovnih pravila glasi:ljubav ne predstavlja ropstvo i ograničavanje već slobodu. U tom smislu, vi prevazilazite neka strogo tradicionalna pravila i principe koji guše vašu potrebu za slobodnim izborom. Strelac ne voli ništa što je uobičajeno, ustaljeno i što predstavlja ponavljanje nekih nametnutih pravila. Uostalom, čemu fraze u ljubavnoj priči. Ili zbog čega mislite da vaša ljubavna priča treba da liči na ostale ljubavne priče. Zatim, nemojte zaboraviti da Strelac naprosto uživa u različitim igrama , u izazovu, zabavi i u takmičarskoj atmosferi. Naravno, Strelac je veoma korektan igrač, ali istovremeno on igra zbog ukusa pobede i samodokazivanja.

KAKO SAČUVATI STRELCA

Veoma teško jer svaki vaš pokušaj da ograničite njegovu slobodu predstavlja veliku grešku i donosi suprotan efekat. Uostalom, za Strelca važi deviza da je pravilo da nema pravila. Hteli vi to ili ne, na kraju, ipak, morate prihvatiti činjenicu da Strelci sami sebi određuju granicu ili slobodu i pravo na izbor. 

DA LI SU STRELCI SKLONI AVANTURI, FLERTU ILI NEVERSTVU

U načelu da, ali glavna poenta je u tome na koji način neko tumači vernost. Svakako da, oni imaju svoje specifične teorije i opravdanja i u tom smislu ne možete ništa promeniti.

Sa druge strane na vama je da delujete veoma privlačno, očaravajuće i interesantno na svog Strelca. Znači, ukoliko neprestano zaokupljate njegovu pažnju – Strelac neće okretati glavu u nekom drugom pravcu i prema nekoj drugoj ili trećoj osobi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter