Izvor: HappyBSC
13.02.2022 u 13:02
0

SVI SMO JE SA ODUŠEVLJENJEM ČITALI: Da li znate koja knjiga je bila PRVI BEST SELER?

Danas „svako“ može napisati knjigu, ali pravi knjigoljupci uvek će znati da prepoznaju kvalitetnu književnost. 

Da li znate koja knjiga je bila prvi best seler ikada?

U pitanju je roman koji smo svi čitali, a oni malo avanturističnijeg duha su ga prosto obožavali. Jedan od omiljenih romana mlađe populacije, budio je bujnu maštu, a važi za prvi best seler. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Smatra se da su “Avanture Toma Sojera” Marka Tvena prvi roman napisan na pisaćoj mašini, i ponele su titulu prvog „best selera“.

U ovom uzbudljivom romanu, punom komičnih epizoda, Mark Tven nam donosi priču o odrastanju dečaka Toma na obali reke Misisipi sredinom 19. veka. Tom je u stalnoj potrazi za avanturama i nestašlucima sa svojim najboljim drugovima, iako se zbog toga često nađe u nevolji. Ali kako vreme prolazi, Tom postaje spreman za hrabra i plemenita dela da bi zaštitio devojčicu u koju je zaljubljen ili sprečio da nevina osoba nastrada.

Da li ste čitali ovaj roman kao dete?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter