Izvor: HappyBSC
28.03.2022 u 14:45
0

AJFON 14 DONOSI EKSTREMNE NOVINE! Ljubitelji fotografije će se ODUŠEVITI!

Ajfon do sada nije imao prilike da uvrsti velike senzore u svojim modelima telefona. Najjačim modelom smatra se iPhone 13 Pro Max, koji koristi 12MP senzor za glavnu kameru.

Međutim, kako kaže analitičar Ming-Či Kua, Epl bi mogao da poveća rezoluciju kamera na novom Ajfonu 14 Pro i Pro Max modela na čak 48MP. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jedina lošija stvar mogla bi da zadesi veće ispupčenje sa zadnje strane telefona, ali da li biste se odrekli tanjeg dela zara mnogo jače kamere?

Ovo je značajno povećanje u odnosu na aktuelne 12MP senzore, koji su dostupni na Ajfon 13 seriji, a ostaje da se vidi koliko će to biti značajno za povećanje kvaliteta fotografija i videa.

Snimanje u visokim rezolucijama će najviše značiti profesionalcima kada ne žele da izgube detalja na fotografijama. S obzirom na to da društvene mreže u velikoj meri kompresuju fotografije, obični korisnici nekada i ne mogu da izvuku sve potencijale 108MP kamera, koje su trenutno aktuelne.

Epl za sada nije ništa zvanično objavio, tako da je informacije o povećanju kamera kod Ajfon 14 linije potrebno uzeti sa dozom rezerve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter