Izvor: happyBSC
11.12.2020 u 16:59
0

NEVEROVATNO OTKRIĆE Naučnici pronašli novu vrstu kita (FOTO)

Naučnici u Meksiku veruju da su pronašli vrstu kita za koju tvrde da je ranije bila nepoznata. Tri kljunasta kita su uočena prošli mesec u blizini San Benita, koji je od američke granice udaljen više od 482 kilometra.

Do ovog otkrića je došlo kada su naučnici pokušali da identifikuju nepoznate zvučne signale na navedenom području. Stručnjaci za kljunaste kitove su fotografisali tri kita i snimili su njihove zvučne signale. Istraživači Gustavo Kardenas Hidojosa, Džaj Barlou i Elizabet Henderson su vrlo sigurni da je reč o novoj vrsti kita. Dodatnim istraživanjima će proveriti da li je to zaista tako.

ODLAZAK LEGENDE SA DORĆOLA

JECAJI ODZVANJAJU GROBLJEM! SAHRANJEN DŽEJ, 50 VIOLINA UZ „NEDELJU“ GA ISPRATILO NA VEČNI POČINAK (FOTO, VIDEO)

POSLEDNJA PESMA ZA DŽEJA „Nedelja“ uz 50 violina za legendu sa Dorćola (VIDEO)

TUGA! Džejeva ćerka Marija se kida od bola (FOTO)

– Videli smo nešto novo, nešto što se nije očekivalo na ovom području – rekao je Barlov.

Jedinstven zvuk kojim se oglašavaju i prve analize njihovih fizičkih karakteristika sugerišu da je zaista reč o novoj vrsti kljunastog kita, prenosi CNN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter