Izvor: HappyBSC
13.05.2020 u 12:08
0

UDARNA VEST! Ovo je rasklopljeni 5G uređaj, a pogledajte šta je unutra! (VIDEO)

Entoni Stil sa Jutjub kanala „Anthoni steele“ je sprovodio sopstvene nezavisne istrage o LED, 5G i drugim tehnologijama u nastajanju, kako bi video da li su zaista toliko bezbedni i korisni kao što to tvrde naši tehnološki gospodari.

OVO RADE ČOVEČANSTVU

STRAVIČNA ISPOVEST ŠVEĐANINA Čipovali su me i sada sam njihov ROB! (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆE PRIZNANJE PILOTA KOJI JE ZAPRAŠIVAO NEBO: Ispuštali smo otrove, uništavali ljude, sad mi prete ubistvom!

NOVA MRAČNA PRETNJA ČOVEČANSTVU Bil Gejts: Spremite se, stiže PANDEMIJA 2! (VIDEO)

PROCUREO NANO-ČIP BIL GEJTSA Belgijanci: Ovim hoće da čipuje celu planetu!

SULUDA IDEJA NAD ČOVEČANSTVOM Bil Gejts i gazda „Amazona“ povukli novi potez za vakcine! (VIDEO)

Ne znamo da li ste upoznati sa ovom činjenicom, ali na osnovu onoga što je Stil otkrio, mnogi od ovih visokotehnoloških uređaja su zapravo maskirano radijacijsko oružje.

U nedavno objavljenom videu, Stil je posmatrao kondenzator snage 450 V i računarsku ploču standardnog LED svetla, otkrivajući da su plave talasne dužine projektovane iz njega vrsta fototoksičnog zračenja koja uništava mrežnjaču oka. Citirajući studiju francuskih istraživača o izloženosti plavoj svetlosti, Stil objašnjava kako je plava svetlost iz standardnog LED svetla izuzetno fototoksična i nikako nije bezbedna za zdravlje ljudi.

OTKRIVENO NOVO ZLO! Nemački naučnici: Nećemo više da ćutimo, mozak nam prže uz pomoć WiFi! (VIDEO)

– Plava, presvučena fosforom i sa frekvencijom od 450 nanometara (nm)“ retinalna ćelija je toksična, Stil objašnjava kako LED svetla oštećuju ljudsko oko. Ovo sprečava proizvodnju hemijskih supstanci u telu koje bi vas zaštitile od raka i štetnih efekata. Oni zapravo ubijaju ćelije mrežnjače… zbog čega su one opasne i zato je čitava stvar razvijena kao sistem oružja – dodaje on.

Njegovo istraživanje otkriva kako LED plava svetlost ne samo da oštećuje mrežnjaču oka svojom fototoksičnošću, već i smanjuje reakcije fotoreceptora na svetlost.

VLAST ZAPOČELA PRAĆENJE GRAĐANA! Aktivirana kontroverzna špijunska aplikacija (VIDEO)

– Najštetnija komponenta vidljive svetlosti je plava talasna dužina (400-500 nm). Testirani su različiti filteri, ali do sada svi omogućavaju prolazak velikog dela ove talasne dužine (70 odsto) – objašnjava studija.

Na kraju, u videu ispod uverite se sami…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter