Izvor: Happy BSC
06.10.2021 u 12:43
0

UMETNIČKA ROMANSA NA RELACIJI BEOGRAD – ZAGREB? (FOTO)

Kada pomenete prezime Hauser, velika većina pomisli na svetski poznatog čelistu i zavodnika za kojim uzdišu nebrojene žene, Stjepana, megazvezdu nekadašnjeg dueta 2Cellos. 

Na našim prostorima je malo poznato da je porodica Hauser potpuno posvećena muzici, a da Stjepan ima starijeg brata Mirona. Povučeni momak koji je dirigent HRT-ovog jazz orkestra i koji svira trombon, odavno se posvetio autorskom stvaralaštvu sa naglaskom na kubansku muziku. 

Ako je verovati fotografijama i informacijama sa terena, za Mironom u poslednje vreme uzdiše crnogorska slikarka Ružica Radulović, koja je u Beogradu u septembru imala veoma posećenu samostalnu izložbu u galeriji Kulturnog centra Čukarica, u predvorju Teatra na brdu Andrije Miloševića. 

PROČITAJTE JOŠ:  NATAŠA DRAKULIĆ ZA TV HAPPY O SERIJI „ZAUSTAVI VREME“: Ovo je sapunica na svetskom nivou!

Da se nešto dešava na relaciji Podgorica – Beograd – Zagreb postalo je jasno kada je atraktivna slikarka samo nekoliko dana nakon otvaranja svoje izložbe otputovala u Zagreb, kako bi pratila Mirona i njegov nastup u poznatoj zagrebačkoj koncertvnoj dvorani Tvornica kulture iz VIP lože. 

Atraktivni par nije krio međusobne simpatije u narednih nekoliko dana: pojavljivali su se zajedno u mnogim poznatim zagrebačkim restoranima i hotelima, gde su otvoreno pokazivali međusobnu naklonost. 

Izložba Ružice Radulović uskoro putuje u Pariz, gde će francuska publika imati priliku da uživa u akrilima na platnu koji su nastali u njenom ateljeu. A da li će Miron pratiti Ružicu – ostaje da vidimo. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter