Izvor: Happytv.rs/Ona.telegraf.rs
24.10.2023 u 12:20
0

AKO OVO IMATE NA STOLU, MOŽE VAM ODNETI NOVAC IZ KUĆE: Promenite to inače će vam beda zakucati na vrata

Ovaj "ukras" predstavlja element vode.

Sve je više popularna feng šui veština na našim prostorima. Sa ovom tehnikom se teži ka buđenju energetske snage i uspostavljanju harmonije između pojedinca i okoline, a koncept je izveden iz stare pesme koja govori o ljudskom životu koji je povezan i teče sa okruženjem oko njega.

Kako bi se uspostavio mir i balans u našem domu, postoje pravila koja se moraju poštovati, inače ćemo, kako kažu, privući samo nesreću.

Mnogi od nas imaju običaj da na stolove, bilo trpezarijski ili klub sto u dnevnoj sobi, stavi zaštitno staklo. To je navika još iz stare Jugoslavije, gde su domaćice verovale da staklo šiti površinu stola. I, da, tu ima logike, jer su neki od tih stolova trajali i po deceniju-dve.

ISCRPLJENI STE I IMATE NAPAD GLAVOBOLJE? Možda ste u društvu emocionalnog vampira – saznajte kako da se zaštitite

Kinezi nisu saglasni sa ovim našim „običajem“. Kao prvo, oni veruju da stvari u kući treba često menjati, posebno stare stvari treba zameniti novim.

Oni veruju da staklo na stolu odnosi prihod jer je ono element vode i samim time, prihod i finansije se odlivaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter