Izvor: tanjug
08.01.2021 u 14:42
0

BEOGRAD NA VRHU TABELE Evo zašto je naša prestonica zauzela TREĆE mesto u svetu

Na listi koju je objavio portal „Big seven travel“ od 50 gradova koji imaju najbolje uslove za rad na daljinu Beograd se našao na trećem mestu, dok su ispred njega plasirani samo Talin, glavni grad Estonije i gruzijski Tbilisi.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KON PODELIO STATUS ČLANA PORODICE: 9 lekara je bilo na respiratoru, sad ih je 7… Umrli su

DANAS JE DRUGI DAN BOŽIĆA: Slavi se Sabor Presvete Bogorodice, običaji su brojni

PRODUŽENA ZABRANA: Grčka ipak ne otvara granice građanima Srbije

BELI POKRIVAČ RASTE: Blizu pola metra snega u Ivanjici i Sjenici, 17 sela bez struje

IZLILE SE REKE, POPLAVE! Najkritičnije u Đakovici, policija najavila evakuaciju!

Rangiranje na osnovu kojeg je napravljena lista zasnivalo se na više faktora od kojih su najvažniji, povoljni troškovi života i pristupačnost interneta u parkovima i restoranima, prenosi Mia magazin.

Glavni grad Estonije našao se na vrhu liste najviše zbog toga što zemlja dozvoljava radnicima koji rade od kuće da se tamo presele na godinu dana pod uslovom da ispunjavaju određene kriterijume, a kao prednost Talina ističe se i naglo rastuća digitalna ekonomija kao i niski troškovi života, gde najam stana u centru košta oko 500 dolara mesečno.

PROČITAJTE JOŠ

NEVEROVATNE PRIČE U „IZA BRAVE“ HEPI TELEVIZIJE Ovo je istina o žestokim momcima u srpskim zatvorima (VIDEO)

ŠOFER PRETUČEN NA KARABURMI: Vozač autobusa s povredama glave prevezen u Urgentni

ISPOVEST I OBEĆANJE MRKONJIĆA POSLE BOLNICE: Medicinarima se videle samo oči, potpuno su predani poslu, ODUŽIĆU IM SE

LONČAR OTKRIVA: Evo da li će PCR test za naše građane koji dolaze u Srbiju biti obavezan i posle 10. januara

Drugo mesto je zauzeo glavni grad Gruzije, Tbilisi, koji je takođe uveo vizu za radnike na daljinu tokom pandemije. Pored toga, oni koji se odluče da otputuju u Gruziju na raspolaganju imaju i veliki izbor poslovnog i prostora za stanovanje koji je mnogo jeftiniji nego u Zapadnoj Evropi.

Beograd se našao na trećem mestu zbog, kako navodi portal Big seven travel, centralne pešačke zone ispunjene kafićima, galerijama i prodavnicama, kao i velikog izbora tehnološki dobro opremljenih prostora za rad sa neprekidnim brzim internetom na raspolaganju.

SAZNAJTE I OVO

ZA ŠARENI TANJIR Top saveti za zdraviju i raznovrsniju ishranu u 2021.

OPET PROROCI Kako su Simpsonovi mnogo ranije predvideli nedavne događaje u SAD-u (VIDEO)

LJUDSKI OTPAD KAO GORIVO Vozovi u Britaniji prevoziće putnike na biometan

NAJBOGATIJI NA PLANETI Gazda „Tesle“ skinuo sa trone neprikosnovenog Bezosa

Iza Beograda na listi su dalje Bali (Indonezija), Čijang Mai (Tajland), Berlin (Nemačka), Singapur, Buenos Aires (Argentina), Hanoj (Vijetnam) i Ljubljana (Slovenija).

Drugi evropski gradovi koji su se našli na ovoj listi 50 najboljih su Porto, na 31. mestu, Madrid – 32., Budimpešta, – 38., Cirih, – 44., Lisabon – 46., Prag, 47. i Las Palmas na Kanarskim ostrvima kao 48.na listi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter