Izvor: bsc happy
12.11.2023 u 16:35
0

ELON MASK OPET ŠOKIRAO SVE PRISUTNE: Evo kako po njemu izgleda vozilo budućnosti

Vizionar i milioner iz Teksasa Elon Mask snimljen je u svom futurističkom Sajbertrak vozilu na šampionatu Formule 1

U Ostinu, Teksasu, održan je šampionat Formule 1. Tu priliku iskoristio je Mask koji se pojavio u futurističkom vozilu. Sajbertrak, kako ga je nazvao, ustvari je kamion koji više nalikuje spejšatlu, a svakako je privukao pažnju svih prisutnih. Vlasnik Spejs iksa, Tesle i Tvitera, Ilon Mask, želi da napravi grad u Teksasu za svoje zaposlene. Grad će nazvati Snejlbruk i biće izgrađen izvan Ostina, nedaleko od njegove svemirske kompanije.

Dodaje se da je njegovo ime aluzija na maskotu firme, puža Gerija.

Navodi se da će se zaposlenima naplaćivati oko 800 dolara mesečno za iznajmljivanje kuće sa jednom ili dve spavaće sobe, a ukoliko prekinu radni odnos imaće 30 dana da napuste prostorije. U gradu će se nalaziti sportske površine i bazeni, a navodi se da je u tu svrhu kupljeno 3.500 hektara zemlje u blizini reke Kolorado.

 

 

@aroonmelane Spotted Elon in a Cybertruck at @Formula 1 in Austin, Texas!! This truck looks insane 🤩 #cybertruck #elonmusk #elonf1 ♬ original sound – aroonmelane

„Biti preduzetnik je nalik jedenju stakla i gledanju u ambis smrti,“ kaže jedan od najbogatijiih ljudi na svetu Ilon Mask (Elon Musk) koji svojim originalnim poduhvatima i izjavama, ponekad i kontroverznim, izaziva veliku pažnju javnosti, što potvrđuje i činjenica da ima 37 miliona pratilaca na Tviteru.

Iako se suočavao sa poslovnim padovima i sumnjama u njegove avangardne projekte poput kolonizacije Marsa, razvoja električnih automobila, ili ugrađivanja implanta u mozak, on ih pre ili kasnije realizuje što se odražava na streloviti rast bogatstva ovog, kako ga mnogi opisuju, najneobuzdanijeg vizionara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter