Izvor: ananas
21.09.2023 u 19:57
0

ISPOVEST JEDNE SRPKINJE: „Muka mi je od svekrve koja se folira, A MOJ MUŽ SLEP KOD OČIJU ovo je ČISTA UVREDA“

Nisam morala ni da pogledam šta je u kesama, znala sam da neće izaći na dobro. Dok su mi se prijateljice svakodnevno žalile na odnos sa svekrvom, ja dugo nisam imala nikakvih problema. Tačnije, trebalo mi je više od dve godine da shvatim i provalim kakva je. Na početku sam mislila da imam ludu sreću što imamo sasvim korektan odnos. Uvek je bila ljubazna, dostupna za bilo kakvu vrstu pomoći i bez preteranog mešanja u život svog sina. Naravno, sve se promenilo otkako je dobila prvo unuče.

PRAVE DAME NIKADA NE TREBA DA SE IZVINJAVAJU ZBOG OVIH STVARI: Stručnjaci za BONTON rešili dilemu!

Imala sam osećaj da nam ne izbija iz kuće, ali nikada konkretan razlog da mogu da se požalim na nešto. Obožavala je da brine o unuku, pomagala oko svega i izlazila u susret kad god bih morala da odvojim vreme za svoje potrebe. Uvek vedra, ali nešto mi nije štimalo. Odjednom je njeno prisustvo počelo da mi remeti svaki dan. Primetila sam da sve ume da obavi na ljubazan način, a da se iza svega toga krije to što joj se ne dopada ništa što ja radim. Nije važno da li je reč o zavesama koje sam kupila ili o načinu na koji se brinem o sinu. Uvek ona ima bolju zamenu, koju predstavi maestralno manipulativnom načinom.

 

Pokušala sam da suptilno skrenem pažnju suprugu, a onda sam shvatila da on ne vidi ništa loše u tome. Sve do jednog momenta. Pozvali smo je na ručak, a ona je tražila da siđemo ispred zgrade kako bismo joj pomogli da ponese poklone koje nam je kupila. Osećala sam da ne sluti na dobro, ali bila sam rešena da pokažem strpljenje i razumevanje. Imala sam šta i da vidim.

Dok je moj suprug oduševljeno gledao kolica za bebe , ja sam bila šokirana. “Zbog čega ste kupili kolica kad imamo nova?”, pitala sam začuđeno, na šta je odgovorila: “Vaša su plava, ne mora svaki dečak da nosi samo plavo. Ova boja je divna”. Pogledom sam streljala supruga koji je želeo da prekine neprijatnu tišinu. “Mama, znam da se šališ, ali stvarno nije bilo potrebe da se trošiš”, rekao joj je. “Sine, danas je veoma bitno da štedite. Ja sam ova kolica platila samo Odlična su za gradske šetnje. Poseduju apsorpciju udara na svim točkovima, tako da neravan pločnik ili ravan pločnik neće predstavljati problem za ova kolica”, odgovorila je uzbuđeno, dok je mene oblivao znoj zbog nervoze.

Kao šlag na tortu došao je laptop koji je ponosno izvadila. “Ovo je za tebe”, rekla mi je sa osmehom i objasnila da nije mogla da odoli  akciji, kao i da je najbolje da radim od kuće kako bih što više bila uz dete. “Zar ne mislite da je to malo nezgodno?”, pitala sam, dok je moj izraz lica jasno pokazivao koliko sam šokirana. “Ja verujem da ćeš ti uspeti da se navikneš. Vaspitanje deteta je važnije od bilo kog posla.

Najgori scenario usledio je za sam kraj. Izvadila je  Paročistač  koji je namenjen svim vrstama podova. Dok sam u sebi priznavala da je reč o odličnom proizvodu koji se zagreva za samo 15 sekundi i koji sam već neko vreme merkala, u sekundi me je dozvala u realnost. To je najvažnije u periodu dok dete stiče imunitet”, ispričala je.

“Verujem da je i on bio na popustu?”, pitala sam pomalo ironično,

Mada mi je bilo jasno da želi da mi nametne sve što bi ona volela, rekla sam “Hvala”. Ipak, od srca sam u sebi mislila samo jedno, idi ženo sređu svoj dom a moj ostavi meni

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter