Izvor: Sputnjik
11.09.2023 u 21:26
1

KOJI MEDVEDEV JE IGRAO PROTIV NOVAKA? „AVAJ, NISAM IGRAO PROTIV NOLETA“ – Šala ZAMENIKA PUTINA obišla SVET nakon LAPSUSA INDIJSKOG MEDIJA! (FOTO)

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev u šali je ispravio list "Indijan tajms" koji ga je pobrkao sa ruskim teniserom sa kojim imaju isto prezime – Danilom Medvedom.

Na svojoj „sportskoj“ stranici na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter), indijski list je pratio rezultate Otvorenog prvenstva SAD u tenisu. U finalnom meču ruski teniser Danil Medvedev izgubio je od Novaka Đokovića, rezultatom 3:0. Misleći na tenisera, „Indijan tajms“ je u svom članku, umesto Danila, greškom označio nalog političara Dmitrija Medvedeva.

„Avaj, nisam igrao protiv Novaka Đokovića“, odgovorio je na ovo zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KOJI MEDVEDEV JE IGRAO PROTIV NOVAKA? „AVAJ, NISAM IGRAO PROTIV NOLETA“ – Šala ZAMENIKA PUTINA obišla SVET nakon LAPSUSA INDIJSKOG MEDIJA! (FOTO)”

  1. Jeste li culi gospodine Medvedev sta im je Nole na kraju rekao , njima treba da se ta sujeta vec jednom izbije iz glave i reci im jednom za svagda da dok je bilo budala mogli su da haraju vise ih po svetu nece biti , nadam se , treba da se nauce ostali narodi da cene sebe i sve ono sto imaju pa taman bilo skoro nista ali imace slobodu koja vredi vise nego bilo sta . Najvažnije je u ovom oslobadjanju i preoblikovnju sveta reci im , ovim bivsim kolonijama ili napisati im uputstvo kako u sopstvenoj državi da ne dođe do sukoba izmedju sebe , kako da prepoznaju sopstevnog domaceg neprijatelja po državu i kako da reaguju .
    Niko jos nije svestan koliki je posao započet , recimo imate tesko obolele narode koji su zaraženi zarazili su ih drugi kao sto su recimo u Ukrajini zarazili su ih od mrznje i nacizma ali i do korupcije da se pita covek sustinski za koga oni rade to nisu samo Amerikanci ima tu izgleda i Jevreja koji su radili na tome , to je jako tesko izlecivo zato u tim slučajevima ne sme ostati ni trunka virusa ne dozvoliti da se predje u hronican proces .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter