Izvor: B92
21.09.2023 u 09:48
1

KOLEKCIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Poznati brend prodaje iscepane gaće za 600 evra! (FOTO)

Poznata modna kuća „Prada“ otišla je korak dalje i lansirala novu modnu kolekciju donjeg veša. I to donjeg veša o kojem pričaju svi. Muške gaće, za 600 evra. I to ne bilo kakve. Već iscepane.

Mnogi su kritikovali ovu kreaciju i zapitali se da li postoje granice kada je dizajn u pitanju. O tome je govorio i modni kreator Zvonko Marković.

– Ne pričamo o modi, pričamo o medijskom prostoru. Znači, treba napraviti nešto dovoljno skandalozno, dovoljno bezobrazno, da bi televizija posvetila tome 15 minuta datom brendu. Dakle, datom brendu i to je vrlo bitno. Ono što je zanimljivo kod tog brenda, i mi smo se šalili, bilo bi zanimljivo da imaju po sebi još i žute fleke. Šalu na stranu, ukoliko se odlučite da pravite ovakve gaće, ne uzimajte crvene sokove od višnje, može dobiti potpuno pogrešan efekat – ističe Marković.

OVO DO SADA NISTE VIDELI, IMUĆNI JAPANAC POSTAO PAS: Dao 22 HILJADE EVRA za transformaciju – izašao na ulicu, ljudi ZABEZEKNUTI! (VIDEO)

Zvonko Marković ističe da je u pitanju medijski prostor. Inače, model ovih gaća dolazi u dve boje, prljavobeloj i sivoj.

Moda kao moda je davno postala dosadna i prestala je da prenosi neku porulu. Mi danas kad krenemo da se bavimo nečim kao što je recimo dizajn, mi moramo da pobudimo neku emociju – objašnjava Milanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KOLEKCIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Poznati brend prodaje iscepane gaće za 600 evra! (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter