Izvor: Objektiv.rs
16.09.2023 u 17:10
0

NAJLEPŠE LJUBAVNE PRIČE SVIH VREMENA: Koja od ovih je vaša omiljena?

Ljubavne priče koje su ceo svet ostavile bez daha.

Da li znate koje ljubavne priče važe za najveće na svetu svih vremena?

Pogledajte listu i pišite nam u komentarima koja od njih vam je omiljena:

Romeo i Julija

Ova priča je klasik među ljubavnim pričama. Napisao ju je Vilijam Šekspir i govori o zabranjenoj ljubavi između Romea i Julije, čiji su roditelji u zavadi. Iako su se sreli u teškim okolnostima, njihova strastvena ljubav ih je vodila ka tragičnom kraju.

PRED SVETOM SE VOLE, ALI VANVREMENSKA LJUBAV JE SAMO FARSA? Ovaj čovek želi da razotkrije MEGAN i HARI

Antonije i Kleopatra

Ova ljubavna priča je inspirisana stvarnim događajima. Antonije, rimski vojni lider, zaljubio se u egipatsku kraljicu Kleopatru. Njihova veza je bila složena zbog političkih intriga, ali su njihova strast i odanost jedno drugom ostavili dubok trag u istoriji.

Tristan i Izolda

Ova priča potiče iz srednjeg veka i priča o zabranjenoj ljubavi između viteza Tristana i kraljevske neveste Izolde. Nakon što su slučajno popili ljubavni napitak, nisu mogli da odole svojim osećanjima, iako su se nalazili u nezavidnim okolnostima.

Ana Karenjina

Roman Lava Tolstoja “Ana Karenjina” prati životne sudbine Ana Karenjine i grofa Vronskog. Njihova strastvena afera potresa rusko društvo 19. veka i dovodi do tragičnih posledica.

Džek i Rouz

Iako su fiktivni likovi iz filma “Titanik”, Džek i Rouz su postali simbol velike ljubavi. Njihova romansa na brodu Titanik, suočena sa sudbinom potonuća, ostala je urezana u filmskoj istoriji.

Mumtaz Mahal i Šah Džahan

Ova ljubavna priča je zabeležena u obliku Tadž Mahala, prelepe građevine koju je šah Džahan podigao u čast svoje supruge Mumtaz Mahal nakon njene smrti. Njihova ljubav se smatra za jednu od najlepših u istoriji.

Pjer Abelar i Marija Kiri

Ova ljubavna priča se odvijala u 19. veku između naučnika Pjera Abelara i fizičarke Marije Kiri. Njihova zajednička strast prema naučnom istraživanju i otkrićima ih je povezala u duboku ljubavnu priču.

Svaka od ovih priča ima svoju jedinstvenu čar i poruku o ljubavi, strasti, odanosti, a često i tragičnim posledicama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter