Izvor: Jerusalem Post
16.09.2023 u 15:03
0

LOVAC NA VANZEMLAJCE TVRDI: Definitvno nismo sami imam neoborive dokaze za to

Britanac veruje da su nove slike letećeg vanzemaljskog objekta među sve većim dokazima da „nismo sami”. Uočio je NLO u oblacima, izvukao kameru da snimi.

Poslednjih meseci bilo je mnogo spekulacija o NLO-ima – pre enkoliko meseci  otkriveni kineski špijunski baloni za koje su neki ljudi prvi mislili da su vanzemaljci. Mreksicka vlada izašla je sa dokazima prikazavši dosad neidentifikovana tela, NASA u svom izveštaju kaže da ne može isključiti pojavu neobjašnjivih pojava.

I čovek iz Engleske tvrdio da je pronašao dokaz da vanzemaljci posećuju našu planetu.

BRAZILAC SE OŽENIO SRPSKOM DOKTORKOM: Morao da ispoštuje sve običaje, TAMARA blistala kao nikad do sada! (VIDEO)

Džon Muner je  snimio fotografije sumnjivog neidentifikovanog letećeg objekta koji lebdi iznad ruralnog područja u Devonu u Engleskoj, za koji tvrdi da je „vanzemaljski leteći tanjir“. Rekao je za Mirror: „Odsjaj svetlosti odmah mi je privukao pogled kada je nešto metalnog izgleda izašlo iz oblaka. Muner je rekao da je čudan objekat imao „neku vrstu polja sile koje emituje oko sebe“ i da je mogao brzo da snimi nekoliko slika svojim Nikon P900 fotoaparatom.

-Bio sam potpuno zapanjen onim što sam video-, nastavio je čovek. „Nepogrešivo je to bio leteći tanjir sa dva crna pravougaona prozora na delu kupole letelice i četiri crna otvora duž donjeg dela njegove strukture.

Kada bolje pogledamo, NLO – za koji je Muner rekao da putuje kroz oblake brzinom od 1.600 km/h – nejasno podseća na svemirski brod iz starih naučnofantastičnih filmova.

„Bio sam tako uzbuđen, nastavio sam da pratim oblast u nadi da ću još jednom videti ovu neverovatnu letelicu“, rekao je za Miror. Prema njegovim rečima, ovo viđenje je „definitivni dokaz“ da vanzemaljci redovno posećuju našu planetu. „Ovo je apsolutno istinito. Prisustvo vanzemaljaca je stvarno. Nismo sami“, tvrdi on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter