Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
06.01.2024 u 21:30
0

NESVESNO ŠARATE PO PAPIRU: Zvezde crtaju optimisti, kružiće pasivni

Povlačenje linija i crta bez linija po papiru govori da nemate podršku, srce da ste zaljubljivi, a nasmejani likovi da ste trenutno srećni.

Da li vam se dešava da, dok razgovarate telefonom, nesvesno šarate olovkom po papiru? Nisu to obične žvrljotine. Andrea Meknikol, poznati američki grafolog čiji su saveti često traženi i u sudskim slučajevima, posvetila se istraživanju takvih „dela“.

Na osnovu njenog rada nastala je i knjiga „Handwriting Analysis: Putting It to Work for You“, a značenja nekoliko „klasičnih“ škrabotina koje otkrivaju kakva ste osoba prenosimo iz ove knjige.

Obratite pažnju!

Kvadratići

Kvadratići otkrivaju pozitivnu osobu koja je uvek spremna da pomogne savetom ili svojim delom.

Pixabay

Kocke

Kocke su najčešći „crteži“ čvrstog karaktera koji je u stanju da vidi i sagleda problem iz svih mogućih uglova pre nego što odluči kako će ga rešiti.

Trouglovi

Trouglovi otkrivaju logičan i racionalan um. Osobu koja želi da sprovede stvari do kraja, koja ne trpi površnost.

Linije

Linije bez smisla koje ne prave nikakav poseban niti geometrijski oblik povlači osoba kojoj trenutno nedostaje stabilan oslonac i podrška u životu. Obratite pažnju, kad se sledeći put iznervirate, šta ste „nacrtali“ ako imate papir i olovku.

Zvezdice

Zvezdice crta optimista i vedro biće.

Kružići

Kružići odaju pasivnu osobu koja retko menja navike i uglavnom se druži s pričljivim osobama koje su fleksibilne i imaju potrebu da se dopadaju drugima.

Srculenca

Srculenca otkrivaju osobu zaljubljive prirode.

Cvetovi

Cvetovi predstavljaju ženstvenu stranu vaše ličnosti, želju za razvojem i proširenjem porodice.

Lica

Lica na papiru koja nesvesno crtate odraz su vašeg raspoloženja. „Smajlići“ govore da ste srećni, „plačljivci“ da vam nije ni do čega. Ako crtate profile, bežite od problema.

SVI ZNAJU ŠTA ZNAČI KADA NAĐETE DETELINU SA 4 LISTA: Iznenadiće vas značenje deteline sa 5,6 i 7 listova

Drvo

Drvo je vaša ambicija. Pogledajte krošnju, grane, lišće… Bujno drvo pokazuje vašu borbenost u životu.

Strelice

Strelice pokazuju određeni cilj i motivaciju da nešto uradite.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter