Izvor: Informer
21.10.2023 u 16:12
0

ODBILA JE DA BUDE U VEZI SA JEDNIM ČOVEKOM: Razlog je izazvao LAVINU KOMENTARA

Pošto čovek ima dete, devojka je odbila da bude sa njim, a mišljenja o ovom razlogu su podeljena.

Iako bi svi voleli da su muško-ženski odnosi jednostavniji, to često nije tako. Pojedinci čak i prekidaju odnos, pre nego se pošteno započne, jer su već u glavi smilili kako će to izgledati i zbog čega neće uspeti. 

Jedna od njih je i autorka ove ispovesti, koja je otkrila zbog čega je odbila da uđe u vezu sa čovekom koji ima dete.

– Imala sam priliku da budem sa muškarcem koji ima malo dete. Odbila sam! Ne želim uvek da budem broj 2. A i da jesam broj 1, kakav je to otac?! Ne želim da uopšte vaga između mene i deteta! Ne želim da zbog mene nastanu tenzije sa bivšom, koje će se odraziti na dete! Ne želim da oduzmem pola imovine detetu, u slučaju braka! Ne želim da mene to dete kasnije mrzi! Jednostavno mi ne treba sve to – napisala je ova devojka i dobila nekoliko komentara:

– Pa ne znam, moja drugarica se udala za dečka koji ima sina iz neke veze, iz mladosti. Divan je prema njoj, dolazi i mali kod njih, s vremena na vreme. Ima i love da ih sve pokrije. A neke što su se udale za momke, bez repova iz prošlosti, su im služavke i druge mame. Tako da nema pravila.

– Komplikovana si. Verziraš nešto što se možda nikada neće desiti. Ne komplikuj, pokušaj.

– Pametno si postupila, bolje da te ne boli glava, bolela bi sigurno… Ima drugih koliko voliš.

Šta vi mislite o tome?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter