Izvor:
14.10.2019 u 09:34
0

TATA HEROJ: Spasio proslavu ROĐENDANA svoje petogodišnje, AUTISTIČNE ćerkice!

Devojčica iz Velsa bila je veoma razočarana kad se skoro niko nije pojavio na njenom rođendanu. "Gde su svi moji prijatelji?" upitala je devojčica majku koja nije imala odgovor na to pitanje.

Remi je petogodišnja devojčica s autizmom, a njeni roditelji su na proslavu njenog rođendana pozvali desetero dece. Samo ih se dvoje pojavilo, dvoje je javilo da ne može da dođe jer su bolesni, a ostali nisu poslali ni odgovor.

Remin tata Pi Džej je odlučio da spasi ćerkin dan pa se obratio na društvenim mrežama. U lokalnoj Fejsbuk grupi zamolio je ljude da navrate. "Molim vas, ako iko ima malo slobodnog vremena i dete koje otprilike ima godina kao moja ćerka, da nam pomognu da joj ovaj dan učinimo nezaboravnim. Ne očekujemo ništa, nikakve poklone, zabava je već plaćena, ima mnogo hrane, samo želimo da dođu deca da bismo proslavili rođendan s našom devojčicom", napisao je očajni otac.

I uspeo je. Na Reminom rođendanu pojavilo se 14 dece sa roditeljima, a navratili su i mnogi drugi ljudi da bi čestitali devojčici. Očeva objava je podeljena više od hiljadu puta, a Pi Džej je dobio i mnogo poruka podrške.

"Hvala svima koji su se odazvali", rekao je otac za "Dejali Mejl" i priznao da je devojčica na kraju bila i iznenađena ogromnim odazivom.

Izvor: Index.hr
Foto: Facebook//pj.robins1979

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter