Izvor: TELEGRAF
02.11.2023 u 21:14
0

TRPEO NESNOSNE BOLOVE: Lekari se frapirali kada su shvatili gde je zabio dva eksera! (FOTO)

Ovaj slučaj objavljen je u medicinskom žurnalu, a zabeležen u Tunisu. Sve je počelo kada se lekarima javio neimenovani 23-godišnjak.

Momak se žalio na bolove u testisima, pa je posle razgovora upućen na rentgensko snimanje. Ono što je usledilo šokiralo je medicinske stručnjake.

AVION SE SRUŠIO MEĐU ALIGATORE I ZMIJE: Pilot čekao devet sati da ga izvuku iz užasa! (VIDEO)

Snimak je otkrio da je momak zabio u mošnice dva eksera dužine šest centimetara, prenosi Daily Mail.

Odmah je dobio vakcinu protiv tetanusa, a lekari su uklonili deo oštećenog i inficiranog tkiva. Rane su očišćene, a pacijent nije pretrpeo trajna oštećenja.

Dan kasnije, otpušten je iz bolnice i upućen na psihijatrijsko odeljenje, gde je utvrđeno da pati od mentalnog poremećaja (šizofrenija).

Lekari veruju da je ovo prvi slučaj u kojem je pacijent s mentalnim poremećajem ubacio strani predmet u skrotum.

“Najčešće ubacuju predmete u usta ili rektum, a ovakve situacije nismo imali”, navedeno je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter