Izvor: Telegraf
25.03.2024 u 20:15
0

SEDEO JE U FOTELJI, NEKOLIKO MINUTA KASNIJE SE BORIO ZA ŽIVOT: Njegova kuća bila je savršeno mesto za razmnožavanje SMRTONOSNIH PAUKOVA

Bivši trener iz britanskog grada Slau, Ivan Sevidž (60), preživeo je pravu dramu nakon što je jedne večeri, prošlog avgusta, osetio bol u desnom laktu. Tri dana kasnije bio je u bolnici, gde se borio za život. Krivac za teško stanje je nađen u njegovom domu.

“Sećam se da sam ustao s daljinskim u ruci. Nekoliko sekundi kasnije osetio sam bol u laktu. Pogledao sam i video pauka. Potom me ujeo još jednom za šaku”, ispričao je kasnije Ivan. Nakon nekoliko minuta mu je pozlilo i jedva je pozvao hitnu pomoć.

“Bilo mi je vruće, a opet i hladno. Vid mi se zamutio. Sledeće čega se sećam jeste da sam u bolnici”.

 

Hitno je prevezen u bolnicu “Veksam Park“, a lekari su razmišljali da mu amputiraju ruku, jer je otrov počeo da se širi. Za kratko vreme razvio je i sepsu. Tokom hiruške intervencije odstranjeno mu je mrtvo tkivo. Objavljene su i zastrašujuće fotografije Ivanove ruke, nakon ujeda pauka, a čovek ističe da je preživeo pukom srećom.

Nakon incidenta njegov dom je “očišćen”, a tada je otkriveno gnezdo sa 500 plemenitih lažnih udovica (Steatoda nobilis), kao i gnezdo vučjih paukova (Lycosidae)! Ispostavilo se da je Ivanova kuća “savršeno mesto” za razmnožavanje ovih stvorenja, jer se nalazi u blizini reke.

„Ruka mi je potpuno obamrla, imam ožiljke i smanjen obim pokreta. Ako ikada pronađete plemenitu lažnu udovicu u kući, bežite od nje, ili je ubite”, kazao je.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter