Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
25.11.2023 u 15:32
0

UMOTAJTE SVEĆU U FOLIJU: Rezultat će vas oduševiti (VIDEO)

Ukoliko želite da usporite gorenje sveće i otopite vosak koji se nakupio po obodu, ovo je prava stvar za vas.

I dok su se sveće ranije koristile kao zamena za struju, danas su neizostavni deo kada želite malo da ugodite sebi, da se opustite, napravite romantičnu atmosferu i jednostavno uživate.

Bilo da se odlučite za obične ili one mirisne sveće, sigurni smo da će vam sam pogled na njih i te kako prijati.

Međutim, pojedine sveće kao da veoma brzo gore, pa morate da ih češće menjate. To ipak ne mora da bude tako, zahvaljujući triku sa aluminijumskom folijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy P (@lucyparts)

Zapravo, aluminijumska folija ima dve odlične uloge, kada su sveće u pitanju. Jedna je ova već spomenuta, da usporava gorenje, a druga ima više estetsku funkciju.

Ukoliko imate sveću u činijici, velike su šanse da vam se vosak nakupio po obodu. Umotajte činijicu folijom, tako da prelazi i preko ivice i ostavite je da gori. Vosak će se istopiti i činijica iznutra ostati čista.

„VRATA PAKLA“ ZAISTA POSTOJE: Sada su glavna turistička atrakcija (VIDEO)

Takođe, kada i obične sveće prvo umotate folijom, pa onda zapalite, trajaće vam mnogo duže.

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter