Izvor: Kurir
14.03.2024 u 07:55
0

VIŠE OD 500 PUTA TOČILA GORIVO, A NIŠTA NIJE PLATILA: Iskoristila rupu u sistemu, preprodavala benzin sa popustom i sve ih ojadila

Pošto je benzinska pumpa dobila nove kompjutere za naplatu, 45-godišnja žena iz Linkolna (Nebraska, SAD) otkrila je da može besplatno da toči gorivo, ako dva puta zaredom provuče svoju karticu vernosti na pumpi.

Koristila je taj sistem gotovo godinu dana i 510 puta natočila gorivo, a da nije platila ništa uz štetu od gotovo 28.000 dolara na benzinskoj pumpi, piše HAK.

Ova žena je primetila da je pumpa prešla u demo način rada kada je prvi put dvaput zaredom provukla karticu vernosti operatera pumpe. U demo načinu rada, dozator je radio bez naplate. Thompson je iskoristila ovaj kvar između zime 2022. i juna 2023. godine.

Žena je koristila svoju karticu vernosti i nekoliko puta dnevno, čak je koristila točeći gorivo drugim vozačima kojima je naplaćivala gorivo s popustom, kako im je predstavila.

Budući da kartica vernosti nije ispravno korišćena, nije skupljala nagradne bodove. Međutim, benzinska stanica kontaktirala je sa policijom, jer joj računi nisu bili u redu.

Nakon sprovedene istrage, do Thompson su došli preko kartice vernosti, a na kamerama benzinske pumpe potvrdili su njen identitet. Kad je policija kontaktirala sa njom, tvrdila je da je točila gorivo po povlašćenoj ceni.

Ali, 6. marta je uhapšena, a do suđenja 11. aprila sudija joj je odredio odštetu od 7.500 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter