Izvor: Mondo.rs
10.10.2023 u 10:23
0

„SPISKALA SAM MILION, OD TOGA 7.210 $ SAMO ZA ČOKOLADU“: Žena milionera otkrila koliko troši za nedelju dana

Žena koja je udata za milionera iz Dubaija otkrila je da je samo ove nedelje potrošila više od milion funti. Linda Andrade, koja živi u Dubaiju, tvrdi da je potrošila gotovo više od 7.000 dolara na čokoladu i više od 350 hiljada dolara na dizajnerske komade.

Supruga milionera rado deli svoje navike trošenja na društvenim mrežama, a ranije je otkrila da je neki „internet trolovi“ nazivaju sponzorušom. Ona to opovrgava i tvrdi da joj je njen partner dao 52.210 dolara za „zabavu“, te je potrošio čak 201.200 dolara na zlatni nakit za nju.

Atraktivna brineta na društvenim mrežama je objavila snimak u kom detaljno opisuje na šta je potrošila novac i dodala: „Wells Fargo (banka) me voli.“

Samu sebe naziva „originalnom domaćicom iz Dubaija“ na TikToku, a u videu je otkrila koliko je potrošila ove nedelje kao supruga milionera.

@lionlindaa We just celebrated 5 years of marriage 🥺🤍 #fypシ #love ♬ When It Comes To You – Fridayy

Otkrila je da je imala džeparac od 1.411.008 dolara, da je potrošila 356.214 dolara na dizajnerske komade, uključujući dve Šanelove torbice. Dodala je i da joj je njen bogati suprug dao 229.141 dolara u gotovini, koje je potrošila na otmene obroke i koktele. Zatim je 7.210 dolara potrošila na čokoladu, a dobila je i 52.210 dolara za „zabavu“. Takođe je potrošila 216.789 dolara „jedne obične srede“. Napomenula je da je ona možda mnogo potrošila na čokoladu, ali da je zato njen suprug potrošio čak 201.200 dolara na zlatni nakit koji joj je poklonio.

Njen TikTok video prikupio je više od 370 hiljada pregleda, a mnogi su ostali u šoku nakon što su saznali ove iznose.

„Je li ovo stvarno? Vau“, „U ovom trenutku čini mi se da samo izmišlja brojke“, „Ovo me iznerviralo samo zato što sam švorc“, „A ja plačem kad potrošim 10 dolara u McDonald‘su“, glasili su neki od komentara ispod snimka.

@lionlindaa Happily married now✨ #millionaire #married #luxury ♬ Habibi (Albanian Remix) – Ricky Rich & Dardan

Bilo je tu i pratilaca koji su je iskritikovali u komentarima.

„Možda da pomogneš onima koji su manje srećni“, poručio joj je jedan.

Drugi ju je upitao: „Pomislite li ikada na radnike u Dubaiju koji zarađuju oko 400 evra mesečno i žive samo od riže?“

„Koja je svrha ove objave? Možeš da bacaš novac? Vau“, poručio joj je treći.

„Kladim se da je ona sponzoruša koja se samo udala za tog lika zbog njegovog novca“, zaključio je četvrti u komentarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter