Izvor: BSC Happy
30.11.2023 u 19:08
0

SERIJA ŽENSKAROŠ SAMO NA HAPPY TV: Ne propustite da vidite sta se dešava između glavnih junaka

Ne propustite novu epizodu najgledanije serije „Ženskaroš“ večeras u 23 časa na Happy televiziji.

Serija „Ženskaroš“ spoj je modernog i tradicionalnog i radnje se uglavnom odvija u Istanbulu. Prati priču Sejran i Ferita, koji stupaju u brak po želji svojih porodica. Dva glavna lika brzo su osvojila ljubav gledalaca širom sveta, a evo i zašto.

Vest da Halis Korhan traži nevestu za unuka, dolazi kao grom iz vedra neba u Kazmovu vilu u Gaziantepu. Kazimova jedina nada da se obogati jesu njegove lepe ćerke, Suna i Sejran. Nakon što Ifakat vidi Sunu i odluči da je ona prava devojka za Ferita, porodično odlaze u Gaziantep, da zatraže njenu ruku. Ali, pre ceremonije venčanja, Ferit i Seyran se upoznaju, ne sluteći da će postati zet i svastika.

SERIJA ŽENSKAROŠ SAMO NA HAPPY TV: Ispratite nova dešavanja između glavnih junaka

Život dveju sestara zauvek se menja kada Ferit odluči da oženi Seyran. Dok je Kazmu drago što je osigurao pristup velikom bogatstvu, Seyran će biti nova nevesta u porodici punoj izdaja, laži i tajni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter