Izvor: BSC happy
02.12.2023 u 17:52
0

„VELIKA PORODICA“ SVAKOG VIKENDA SAMO NA HAPPYTV: Saznajte kakav suprug je jedan od glavnih likova

Serija VELIKA PORODICA je turska televizijska serija u akcionom, krimi i dramskom žanru, čija je prva epizoda emitovana 8. septembra 2015. godine.

Scenario su napisali Raci Šamaz i Bahadir Ozdener, a režirali Onur Tan, Zubeir Sasmaz i Baran Ozcailan.

Serija se sastoji od ukupno 6 sezona, a završava 199. epizodom, prvi put emitovanom 15. juna 2021. godine. Sada je ekskluzivno možete pratiti na kanalu HAPPY TV, svake subote i nedelje od 22.05

Jedan od glavnig glumaca u seriji Junus Emre Jildimer izjavio je da njegova mjaka obožava njegovu suprugu Majka mi je rekla da moram dobro da se brinem o svojoj ženi, siguran sam da je voli više od mene, reako je tom prilikom Emre. Za njegovu karijeru kriva njegova majka.

Odrastao je u neobičnoj porodici u kojoj su mu roditelji u krvnom srodstvu, a odrastanje je bio nepoverljiv i imao je problema da sklapa prijateljstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter