Izvor: BSC Happy
23.10.2023 u 16:17
0

FENOMENALNA SERIJA ŽENSKAROŠ I DALJE RUŠI REKORDE GLEDANOSTI: Sve što ste želeli da znate o neverovatnoj hemiji između glavnih likova

Afra Saracoglu bez odgovora na pitanje o vezi sa Mertom Ramazanom Demirom.Ljubavna veza Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira ostala je mnogima u mislima, posebno njihovim fanovima.

Serija Ženskaroš koja se svakog dana emituje na HAPPYTV od utorka do petka ruši sve rekorde gledanosti, ova serija proglašena je najboljom deibitantskom serijom u Turskoj.

Yali Capkini kako glasi originalni turski naziv serije,  imala je veliki uspeh. Duo Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, koji su u glavnim ulogama, takođe je došao do izražaja kao jedan od najuspešnijih TV serijskih parova sezone. Serija Ženskaroš  prema istraživanjima sprovedenim u Turskoj potukla je svoje rivale i osvojila je prvo mesto . Iako je na neko vreme izgubila superiornost u odnosu na  Šerbet od brusnice, serija, koja je pred kraj sezone ponovo preuzela vrh, pauzirala je početkom leta kao rezultat veoma dobrog  posla.

Hemija koja je toliko očigledna između ovo dvoje glumaca je više nego očigledna te su glasine da su njih dvoje u vezi i u privatnom životu pitanje koje muči i naše gledaoce.

Ljubavne poze Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira, koji igraju glavne uloge u seriji, odrazile su se u štampi časopisa. Iako su slike dokazivale da su zaljubljeni jedno u drugo, njih dvoje su se kasnije udaljili jedno od drugog i nisu se pojavljivali jedno pored drugog

 

Mnogo pitanja bez odgovora

Da li je bilo spoljne intervencije u ovoj ljubavi? Da li je ljubav bila završena pre nego što je uopšte počela, zbog zabrinutosti da bi mogla da naškodi seriji? Ili je ova ljubav sakrivena od kamera i nastavljena? Da li su dvoje mladih glumaca su bili pod pritiskom zbog serije Yali Capkini?

Znaci pitanja pojavili su se u glavama mnogih. Međutim, jasna situacija se nije mogla otkriti. Iz tog razloga tabloidna štampa postavlja pitanja, pitajući se šta se desilo sa vezom između Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira.

Afra Saracoglu je uhvaćena kamerom na koncertu kojem je prisustvovala i suočila se sa istim pitanjem.

„Nikada ranije nisam odgovorila na ovo.”. istakla je glumica, koja je pobegla od kamera rekavši: „Posle ovoga neću odgovarati“, i očigledno nije baš zadovoljna fokusom na ljubavno pitanje.

twitter/prinscreen

Pa zašto? Razlog za ovakvo stanje sve je uveliko zbunio fanove, a čini se da se zabuna neće završiti bez prihvatljivog objašnjenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter