Izvor: b92
08.09.2023 u 21:57
0

AMERIČKI TRENER IMA SAMO JEDNU PORUKU ZA SRBIJU: Ker objasnio zašto su IZGUBILI OD NEMAČKE

Selektor Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker objasnio je novinarima zbog čega su poraženi od Nemačke u polufinalu.

„Nemačka je odigrala fantastično i zasluženo je u finalu. Kad god smo napravili neku seriju, oni su odgovorili pogotkom ili skokom u napadu. Ponosan sam na svoje momke kako su borili. Glavno što smo izgubili je što nismo igrali odbranu, jako teško je čuvati na primer Denisa Šrudera. Neverovatan je opasan, pravili smo i neke greške, nismo ga držali pod kontrolom i toliko nam je naudio. Imamo snažne igrače koji mogu da igraju kombinovanu odbranu, ali su nas oni ipak nadigrali“, rekao je Stiv Ker.

„Mislim da je nerealno da istih 10 igrača budu deo reprezentacije svako leto… Uživam da sam u reprezentaciji, ali je drugačije to za nas i ostale timove, dobro je i što imamo dubinu što se tiče igrača, i sviđa mi se više trenera i igrača ima priliku da predstavlja SAD na velikim takmičenjaima“, poručio je selektor SAD:

Manjak FIBA iskustva?

„Mislim da je to veliko iskustvo za sve igrače, za napredak u njihovim karijerama, da se takmiče na najvišem nivou. Svi vole što su deo nečega ovakvog. Ne mogu da budem ponosniji kako su se momci ponašali i igrali prethodnih nedelja, ovaj tim je zaslužio da osvoji titulu, ali to nismo uspeli. Predstavljali su zemlju na neverovatan način“.


„Ova igra je teška, nije više 1992. godina… Timovi su bolji, nije lako osvojiti Svetsko prvenstvo ili Olimpijske igre“.

Savet za Srbiju protiv Nemačke?

„Njima ne treba moj savet, oni sjajno rade svoj posao“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter