Izvor: Kurir
27.02.2024 u 22:30
0

ATRAKTIVNA ŽENA FUDBALERA U DRUGOM STANJU! Stiže prinova u domu bivšeg prvotimca Crvene zvezde!

Lepe vesti dolaze iz doma bivšeg fudbalera Filipa Đorđevića i njegove supruge Jovane.

Nekoliko godina unazad Jovana Đorđević, devojačko Švonja, nosi zvanje „najlepša žena fudbalera“. Bivša manekenka ima i dalje savršen izgled, bez obzira na to što je rodila dvoje dece i činjenicu da je pre više od decenije imala tešku nesreću posle koje je jedva preživela.

Prilikom snimanja jednog spota 2012. Jovana je upala u vrelu vodu od 90 stepeni i tako zadobila opekotine na 50 odsto kože, te ostala bez kose. Na svu sreću, njen brat uspeo je da je spasi, a ona se u bolnici oporavljala tri nedelje.

Posetiocima na društvenim mrežama otkrila je da je u blaženom stanju, te da će ona i suprug Filip Đorđević po treći put postati roditelji. Njih dvoje imaju ćerku Noel (8) i sina Leona (6).

Jovana se dugi niz godina bavila manekenstvom, a dok je njen suprug igrao u Italiji okušala se i u jednom rijaliti programu. Radila je i kao voditeljka na jednoj televiziji u Srbiji.

ŠOK OBRT U HUMSKOJ! Severina se vratio u redove crno-belih, postignut dogovor sa čelnicima Partizana!

Njen muž Filip Đorđević ponikao je i omladinskoj školi Crvene zvezde. Debitovao je u prvom timu u sezoni 2005/2006. kod trenera Valtera Zenge. Navijači crveno-belih pamte ga po velikoj gol šansi koju je imao 2007. godine u utakmici plej-ofa za Ligu šampiona, kada je Crvena zvezda gostovala Glazgov Rendžersu. Bilo je to kod rezultata 0:0 pri kraju utakmice, da bi Španac Načo Novo u sledećem napadu doneo pobedu Škotima, ispostaviće se kasnije i plasman u elitno UEFA takmičenje, jer je u Beogradu u revanšu meč završen bez golova

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter