Izvor: Kurir
27.02.2024 u 21:36
0

ŠOK OBRT U HUMSKOJ! Severina se vratio u redove crno-belih, postignut dogovor sa čelnicima Partizana!

Ksander Severina se vratio u Srbiju, pronašao je "zajednički jezik" sa čelnicima Partizana, kao i trenerom Igorom Duljajem, te je ovog utorka i trenirao sa prvim timom crno-belih.

On bi trebalo da bude na raspolaganju stručnom štabu već u subotu protiv Železničara iz Pančeva.

Podsetimo, Severina je otišao iznenada jer mu nije bio isplaćen bonus od 25.000 evra na ime potpisa ugovora sa Partizanom.

Iz kluba se još uvek nisu oglasili da li je došlo do isplate zaostalih obaveza prema igraču, ili je došlo do dogovora kada će se bonusi isplatiti igraču i agentu.

EMIR KUSTURICA DOBIO POKLON OD RUSA: Čuveni reditelj ne krije oduševljenje, odmah ODGOVORIO na lep gest

Ovo su svakako dobre vesti za Duljaja i sve partizanovce, posebno pred 172. „večiti“ derbi protiv Crvene zvezde koji se 9. marta igra na stadionu „Rajko Mitić“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter