Izvor: Alo.rs
06.11.2023 u 17:36
0

BAHAR PRED LAJPCIG: „Biće drugačije jer se igra pred našim navijačima“

Pred sutrašnju utakmicu sa Lajpcigom na pitanja novinara odgovarali su trener Barak Bahar i In Bom Hvang u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

Crvena zvezda sutra od 21 čas dočekuje Lajpcig u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Šampiona. Crveno-beli pružili su dobru partiju u Nemačkoj pre dve nedelje i bili su poraženi, a sada se nadaju da bi pred domaćim navijačima mogli i do prve pobede u ovosezonskoj Ligi Šampiona.

Pred ovaj duel medijima su se obratili trener Crvene zvezde Barak Bahar i In Bom Hvang. Bahar je jasno istakao da će crveno-beli izaći da pobede Lajpcig pred svojim navijačima.

-Svaka utakmica je važna, od početka do kraja, situacija je takva da verujem u tim i ne plašim se. Izaći ćemo da igramo našu igru, kao što je smo igrali i u Nemačkoj kada nismo odustajali- navodi Barak Bahar.

ZVEZDA OTPUTOVALA: Barak Bahar poveo 24 igrača u Lajpcig

-U prvom meču smo imali dobre momente, na početku do primljenog gola i na startu drugog poluvremena. Lajpcig je dobar tim, ima brze igrače, ali mi ćemo se boriti. Važno je da se zajedno branimo i da napravimo balans između linija tima-kaže Bahar.

Zvezda će sutra ići na pobedu na Marakani.

-To nije ni u mom, ni u DNK Zvezde. Prošla utakmica je pokazala da možemo da napravimo puno stvari protiv Lajpciga, kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe. Biće drugačije jer se igra pred našim navijačima-  ističe Bahar na konferenciji za medije.

Nakon Lige Šampiona Crvenoj zvezdi slede važne utakmice i trka za Partizanom koji je na vrhu taberle Superlige Srbije.

-Verujem u tim, a posle toga idu nove obaveze, prvo u prvenstvu- jasan je Barak Bahar.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter