Izvor: Tanjug
25.01.2023 u 16:37
0

Bivša američka teniserka pozvala je čelnike Vimbldona da ukinu zabranu ruskim i beloruskim igračima: „Pustite ih da igraju i dobiju svoj novac!“

Legendarna bivša američka teniserka Bili Džin King (80), pozvala je danas organizatore Vimbldona da ukinu zabranu igranja za ruske i beloruske igrače.

Organizatori Vimbldona nisu prošle godine dozvolili ruskim i beloruskim teniserima nastup u Londonu zbog rata u Ukrajini.

„Radite kao i ostali… Život je prekratak“, rekla je Bili Džing King novinarima u Melburnu.

Đoković otkrio u kakvom je stanju nakon povrede: „Nedostaje tenis tokom pauze, ali je važno biti pametan i mudar sa telom u ovim uslovima!“

Mediji u Australiji navode da organizatori Vimbldona planiraju da produže suspenziju ruskim i beloruskim teniserima i na ovu godinu.

„Mislim da bi trebalo da dobiju svoje nagrade. Pustite ih da igraju i dobiju svoj novac“, rekla je legendarna američka teniserka i dodala da svim igračima treba računati bodove sa Vimbldona. Svetske teniske asocijacije u muškoj (ATP) i ženskoj konkurenciji (WTA) kaznile su organizatore i ukinuli bodovanja na prošlogodišnjem Vimbldonu.

Ruskim i beloruskim teniserima dozvoljeno je da se takmiče na Australian Openu, Rolan Garosu i Ju-Es openu pod neutralnom, belom zastavom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter