Izvor: ALO SPORT
20.02.2024 u 12:39
0

BIZARAN RAZLOG OTAKAZA NACIONALNOM TIMU: Košarkaš odbio reprezentaciju zbog jednog od najčudnijih razloga ikada

Ovo je nešto što definitivno nismo imali prilike da vidimo često.

Košarkaši Bosne i Hercegovine započeli su pripreme za nadolazeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, ali selektor Adis Bećiragić suočava se s izazovima u formiranju tima.

Džon Roberson je izostao sa spiska zbog povrede, ostavljajući Edina Atića kao jedinog organizatora igre, iako i on sam ima manje probleme sa zglobom. Bećiragić je izrazio želju da ima Kostu Kondića iz Igokee na toj poziciji, ali dvadesettrogodišnji Banjalučanin se odlučio zahvaliti na pozivu zbog odlaska na odmor u Londonu.

– Kondić je odlučio da ide na odmor u London, tako mi je rekao. Mi smo planirali da on bude budućnost ove reprezentacije. Tako smo mu i rekli. Bio bi u tandemu sa Edinom Atićem, pokušali bismo da igramo neku drugačiju košarku, možda bismo čak razmislili da mesto naturalizovanog igrača iskoristimo za neku drugu poziciju. Sad se ovim njegovim pristupom prema reprezentaciji to iskomplikovalo i zbog toga sam zaista tužan – rekao je Bećiragić

Ovaj neočekivani potez ostavlja Bećiragića u potrazi za alternativnim rešenjima, dok se ne isključuje mogućnost da Atić na predstojećim utakmicama protiv Kipra i Francuske bude izložen i više od 35 minuta na terenu.

Na trenutnom spisku igrača na koje selektor može računati su: Edin Atić, Amar Gegić, Adnan Arslanagić, Aleksandar Lazić, Amar Alibegović, Ajdin Penava, Kenan Kamenjaš, Adin Vrabac, Ismet Sejfić, Amsal Delalić, Njegoš Sikiraš, Vojin Ilić, Markus Lončar i Ibrahim Durmo. Džanan Musa će se pridružiti ekipi tokom priprema.

Bosna i Hercegovina otvara kvalifikacije za Evrobasket susretom protiv Kipra u Nikoziji 23. februara, a tri dana kasnije dočekuje Francusku u Tuzli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter