Izvor: Kurir
22.04.2024 u 12:53
0

DVADESETOGODIŠNJAK PAO SA KONJA: Lekari mu se bore za život!

Prilikom nesretnog pada s konja, teške povrede glave juče je zadobio Zekerijah Kerić, 20-godišnji mladić iz Sanskog Mosta i nakon nesreće hospitalizovan je u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Ovaj mladić je poznat kao veliki zaljubljenik u trkačke konje, te je poslednjih godina bio angažovan kako bi održavao i hranio ove životinje.

Prema nezvaničnim informacijama, jašući jednog konja, izgubio je ravnotežu, pri čemu mu se noga zaplela u uzengiju pa ga je životinja u trku vukla nekoliko desetina metara za sobom.

Pri tome je zadobio teške povrede glave, a prema poslednjim informacijama njegovo stanje je još kritično i lekari se bore za njegov život.

EMOTIVNI ISPRAĆAJ VLADARA IZ SENKE: Snaja i sin se oprostili od Brana Mićunovića

Pokrenuta humanitarna akcija

Budući da nema zdravstveno osiguranje, njegovi prijatelji su pokrenuli humanitarnu akciju kako bi se prikupila neophodna sredstva za lečenje.

„Pozivamo sve ljude dobrog srca, a posebno Tominjane, da još jednom pokažemo onu dobru stranu koju smo pokazivali kad je bilo najteže i da pomognemo ovom našem momku, koji je sve, samo nije iskvaren. Naše malo njemu može biti sve. Hajde da se ujedinimo i pokažemo humanost u praksi. Zeki, uz tebe smo!“, kaže se u apelu za pomoć mladiću objavljenom na društvenoj mreži Fejsbuk.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter