Izvor: Kurir
22.04.2024 u 13:04
0

KADA JE VIDELA OVO, ZGROZILA SE: Kada ih je stavila da se kuvaju, imala je šta da vidi!

U testenini poznatog Hrvatskog proizvođača, kupac je pronašao - insekte.

Ovo je saopštio Zaštitnik potrošača „Alo inspektore“ , navodeći da je reč o listovima lazanja od 400 grama proizvođača Ragus iz Čakovca . Insekti su otkriveni u listovima za domaće lazanje, od kojih neki izlaze tek kada se listovi stave u vodu.

Udruženje „Zdravo inspektori” upozorava da je „prisustvo insekata u testenini opasno povezano sa sanitarno sumnjivim uslovima proizvodnje ili skladištenja”.

„S obzirom na to da se na jednoj slici jasno vidi kako su insekti u testu, verovatnije je da je problem u linijskom procesu valjanja testa i, očigledno, u većoj pojavi insekata kojih uopšte ne bi trebalo da bude. “, ističu.

LJUDI MASOVNO NE MOGU DA GLASAJU U HRVATSKOJ IAKO IMAJU DOKUMENTA: Potpuni kolaps u opštinama

Čakovečka Ragusa se izvinila zbog neprijatnog iskustva i obećala da će izvršiti sve provere i utvrditi „u kojoj fazi je greška nastala i otkloniće je i obezbediti da se slična situacija ne ponovi“.

„Kvar je mogao nastati ili u procesu proizvodnje ili u fazi skladištenja i transporta, kada proizvod dođe u kontakt sa vlagom. Nudimo isporuku zamenskog proizvoda i želimo da nadoknadimo sve nastale dodatne troškove“, kažu u Raguzi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter