Izvor: Kurir
05.02.2024 u 20:44
0

BRUKA EPSKIH RAZMERA: Partizan demoliran u Splitu

Partizan-Split uživo

PARTIZAN – SPLIT 65:72

20:42

KRAJ!

Perković je bio siguran sa penala, Partizanov napad nije bio dobar, ali je Avramović u kontri poenima završio utakmicu.

20:39
40′ Malo drame – 65:72

Perković je bio polovičan sa penala, ali Avramović nije bio precizan sa trojke. Kaminski je do poena došao sa penala, a Ponitka nakon ofanzivnog skoka. Split je izgubio još jednu loptu, a Anđušić je pogodio torjku za -7 na 48 sekundi do kraja.

20:37
39′ Partizan pred porazom – 58:71

Kaminski je poentirao sa zicera nakon ukradene lopte Partizana, ali je Perković odgovorio trojkom. Ponitka je popravio promašaj Kaminskog, a runjić je bio polovičan sa penala. Kaminski je pod faulom poentirao, ali je promašio penal. Split je izgubio loptu, ali trojka Kaminskog je bila kratka.

20:32
37′ Crno-beli u teškoj situaciji – 52:67

Runjić je zakucao, a Naneli je promašio još jednu trojku. Šorter je popravio sopstveni promašaj za +15.

20:31
35′ Partizanu potrebno čudo – 52:63

Kaminski je izbio loptu Salivenu, a Jaramaz je zakucao za -11. Runjić je promašio trojku nakon tajm-auta, a Naneli je bio siguran sa penala. Vuko nije bio precizan sa trojke, kao ni Naneli. Vuko je prevario Nanelija i poentirao od tablu, a bek Partizana je izgubio loptu u momentu kada je imao otvoren put ka košu.

20:25
33′ Partizanu treba veliki preokret – 48:61

Partizan je odigrao dobru odbranu, ali je Kaboklo promašio zakucavanje. kao i Anđušić trojku, a Brazilac je imao i 0/2 sa penala, dok je Šorter imao 2/2. Naneli je uz mnogo sreće pogodio trojku, dok Split nije uzvratio. Kaminski je promašio tri zicera, a onda Anđušić trojku.

20:16
30′ Split održao dvocifreni plus – 45:59

Kaboklo je popravio promašaj Ponitke, Vuko nije poentirao za Split, dok je Avramović bio polovičan sa penala. Kaboklo je izblokirao Šortera, dok je Ledej sa penala imao 2/2. Fanderburk je napravio korake, ali je Anđušić promašio otvorenu trojku. Kalajžić se odlično snašao i poentirao nakon prodora, ali mu je Naneli uzvratio i to pod faulom. Odlična akcija Splita je nagrađena lakim poenima, a Jaramz nije pogodio trojku za kraj treće deonice.

20:10
27′ Gosti briljiraju – 37:55

Kaboklo je bio polovičan sa penala, Vukov flouter nije bio dobar, ali je Partizan izgubio još jednu loptu. Perković je promašio trojku, kao i Avramović, Ponitka i Šorter. Saliven je u poslednjoj sekundi napada stigao do poena, ali je i Naneli lepo rešio situaciju pod košem. Saliven je promašio zicer na 37:55.

20:04

Košarkaši Partizana dočekuju Split u meču 19. kola regionalne Aba lige. Duel u Areni počinje od 19 časova.

Trener Partizana Željko Obradović poziva na oprez pred meč crno-belih protiv Splićana.

PORAZ CRVENO-BELIH: Zvezda pala u Podgorici

„Posle duplog kola Evrolige nastavlja se ABA liga. Ekipa Splita igra mnogo bolje nego što je izgledala u prvom delu sezone. Konsolidovali su se, imaju dobre rezultate. Tako da, kao i uvek, sa velikim respektom, sa željom da nastavimo da igramo kako smo veliki deo utakmice u Bolonji igrali. I da ta koncentracija bude na najvišem mogućem nivou – rekao je Obradović, a prenosi sajt kluba.

Danilo Anđušić veruje u novu pobedu crno-belih u regionalnoj ligi:

„Očekuje nas jako bitna utakmica posle ova dva poraza u duplom kolu Evrolige. Na nama je da pružimo najbolju moguću igru i da dođemo do dva boda i najvažnije, da pobedimo utakmicu. Split dolazi u dobrom raspoloženju. Pobedili su par važnih utakmica u poslednje vreme u Jadranskoj ligi. Tako da mislim da moramo da pristupimo od samog početka maksimalno fokusirano i koncentrisano. Verujem da ćemo tako uspeti da dođemo do pobede“, naglasio je Anđušić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter