Izvor: Kurir
05.02.2024 u 20:55
0

JUVENTUS U OZBILJNOM PROBLEMU: Dušan Vlahović se povredio

Burno je bilo tokom derbija Intera i Juventusa, a u centru pažnje bio je Dušan Vlahović koji će najverovatnije morati da propusti naredni duel zbog povrede.

Lošim vestima nema kraja za navijače Juventusa nakon poraza od direktnog rivala za „Skudeto“, jer se prema navodima italijanskog „Skaja“ povredio Vlahović.

Vlahović je nakon duela otišao na snimanje kako bi se utvrdila težina povrede zbog koje će njegov nastup na narednom duelu biti ugrožen.

Srbin je nastavio post u Milanu, nikada u ovom gradu nije postigao gol, a ove sezone je na 23 meča dao 12 golova.

BRUKA EPSKIH RAZMERA: Partizan demoliran u Splitu

Na „Đuzepe Meaci“ je Inter slavio sa 1:0 u Seriji A i tako se osamio na prvom mestu lige sa četiri boda više, doduše i utakmicu više.

Juventus će morati da se nada kiksu nerazura koji su sada favoriti za osvajanje titule.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter