Izvor: Informerc
01.11.2023 u 11:47
0

CENTAR SVE DALJE OD PARTIZANA: CRNO-BELIMA se ne da da dovedu POJAČANJE!

Košarkaški klub Partizan muku muču sa dovođenjem Bruna Kabokloa iako brazilski centar želi da obuče crno-beli dres i zaigra u Evroligi!

Uoči derbija u ABA ligi u ponedeljak objavljeno je da Bruno Kaboklo dolazi u Partizan i da se čeka smao ozvaničene, međutim njegov klub Venecija je rešio da mu pravi problem i ne pusti ga tek tako.

Sada se oglasio i predsednik italijanskog kluba i poručio Partizanu da kontaktira advokate!

– Situacija je ista kao što je bilo i pre mesec dana kada je sve ovo počelo. Bruno Kaboklo je pod ugovorom sa Venecijom. Sve je u rukama advokata, i svako ko želi da dovede Kabokla neka kontaktira njih. Sada pričamo o Partizanu, sutra možda bude neki drugi klub. Ono što je bitno je da se ništa nije promenilo u statusu igrača i kada bude došlo do promene, obratićemo se javnosti – rekao je predsednik italijanskog kluba.

KRIMSKI MOST OBAVIJEN GUSTIM DIMOM: Rusija na nogama, dejstvuje PVO (FOTO)

Podsetimo, nakon objave „Mocart sporta“ da Kaboklo dolazi, italijanski list „La Nuova“ otkrio je da Kaboklo ipak nema čiste papire.

Kaboklo ima dvogodišnji ugovor sa Venecijom, a najmanje prvih godinu dana nema klauzule za odlazak. Ugovorom je predviđena plata od 800.000 evra po sezoni sa potencijalnim bonusima koji bi za prvu godinu mogli lako dostići milion i više. Za njegov potencijalni potpis sa Partizanom, srpski tim i igračevi menadžeri moraju da postignu dogovor sa Venecijom. Iznos koji je potreban da se Kaboklo oslobodi ugovora sa Venecijom je veoma visok, procenjuje se na najmanje milion, možda čak i milion i po evra“, pisao je italijanski list.

Zanimljivo je da je agent brazilskog centra Danijel Hazan na Instagramu podelio objavu gde piše da pregovara sa Partizanom, te da će raskinuti ugovor sa Venecijom, a napisao je i „Dobrodošao u Evroligu“ i označio Kabokloa.

Navodno, Brazilac je svom klubu ponudio 50.000 evra obeštećenja da otkupi ugovor, ali je to Venecija bez razmišljanja odbila. 

Očekivano, budući da su više novca uložili u njegov dolazak pre nešto više od tri meseca. Pored toga, sigurno da Italijani nisu oduševljeni njegovim ponašanjem te da se sada i inate kako bi se, na neki način, osvetili Kaboklu zbog ponašanja od starta sezone.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter