Izvor: Kurir.rs
27.09.2023 u 09:08
1

SUKOB U JUVENTUSU? Čuveni trener prikovao Vlahovića za klupu, pa ga na finjaka prozvao nakon utakmice?

Ako je verovati pisanjima evropskih medija, a najviše italijanskih, Dušan Vlahović je u nedavno završenom prelaznom roku mogao da napusti Juventus.

Pričalo se o interesovanjima brojnih velikih i jakih klubova koji su bili spremni da iskoriste probleme u Juventusu i zgrabe srpskog centarfora „po sniženoj ceni“.

Ipak, Vlahović je ostao u Torinu i na odličan način otvorio sezonu.

U prva četiri kola četiri puta je bio strelac, a onda, nakon utakmice protiv Sasuola i poraza rezultatom 4:2, prebačen je na klupu.

Trener Masimilijano Alegri je kritikovao Vlahovića posle Sasuola, a prema pisanju italijanske štampe došlo je do sukoba između njih dvojice.

Protiv Lećea je Vlahović u igru tek u 78. minutu. „Stara dama“ je pobedila na tom meču rezultatom 1:0, nakon dosta muke, a jedini strelac bio je Arkadijuš Milik u 57. minutu.

A, nove reči Alegrija možda se i neće previše svideti Srbinu.

– Milik je zaista neverovatan napadač. Ja imam petoricu dobrih napadača, uključujući i mladog Jildiza. Svi sjajno rade. Milik je danas odigrao fantastičan meč – rekao je Alegri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SUKOB U JUVENTUSU? Čuveni trener prikovao Vlahovića za klupu, pa ga na finjaka prozvao nakon utakmice?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter