Izvor: Tanjug
10.02.2023 u 14:17
0

ĐOKOVIĆ DOSTAVIO MOLBU AMERIKANCIMA: Čeka se odluka!

Đoković podneo molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak na teritoriju SAD.

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, podneo je molbu uz dostavljenu dokumentaciju za dobijanje posebne dozvole za ulazak na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država, potvrdio je njegov brat Đorđe Đoković.

Novak Đoković kao nevakcinisani stranac ne može da uđe na teritoriju SAD jer su u toj državi i dalje na snazi mere protiv korona virusa, ali će srpski teniser pokušati da dobije posebnu dozvolu kako bi igrao na predstojećim turnirima od koji je prvi Masters u Indijan Velsu.

– To je nešto što nažalost nije u našim rukama, Novak mora da dobije posebnu dozvolu, s obzirom na to da SAD i dalje ne dozvoljavaju ulazak nevakcinisanima, što je prosto neverovatno jer je ceo svet otvoren i sportski događaji širom sveta održavaju se sa vakcinisanim i nevakcinisanim sportistima. Novak je dostavio svu potrebnu dokumentaciju, molbu, a direktori turnira u Indijan Velsu i Majamiju su javno izneli stav da je potreban tim turnirima i da žele da dođe – rekao je Đorđe Đoković.

Kad je najteže ĐOKOVIĆ: „Gospode, zaštiti ih!“

Masters u Indijan Velsu počinje šestog marta, a Novak se nalazi na listi učesnika.

– Ostalo je svega još par dana do oduke i ostaje nam da se nadamo pozitivnom ishodu – dodao je Đorđe Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter